Radović i Vučetić predali 1.544 potpisa – duplo više od svih ostalih na Viru zajedno! Radović i Vučetić predali 1.544 potpisa – duplo više od svih ostalih na Viru zajedno!
Kandidat za načelnika Općine Vir Marino Radović i nositelj Nezavisne liste za virsko Općinsko vijeće Antonio Vučetić – ujedno nezavisni kandidat za župana Zadarske... Radović i Vučetić predali 1.544 potpisa – duplo više od svih ostalih na Viru zajedno!

Kandidat za načelnika Općine Vir Marino Radović i nositelj Nezavisne liste za virsko Općinsko vijeće Antonio Vučetić – ujedno nezavisni kandidat za župana Zadarske županije i nositelj liste za Skupštinu Zadarske županije uz potporu HNS-a, HSLS-a i DSU-a – prikupili su po 1.544 potpisa građana Vira za svoje kandidature na 141. popunjenoj potpisnoj listi. Radović i Vučetić predali su svoje kandidature, a o vrijednosti prikupljenih potpisa i podrške građana najviše govori činjenica kako su svi ostali kandidati i druge liste s otoka Vira zajedno predali 69 popunjenih potpisanih lista – što je nešto više od dvostruko manjeg broja prikupljenih potpisa.