RASPISAN NATJEČAJ Traži se 90 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama RASPISAN NATJEČAJ Traži se 90 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama
U okviru programa: “Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra” raspisuje se postupak za izbor 90 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su... RASPISAN NATJEČAJ Traži se 90 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama
U okviru programa: “Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra” raspisuje se postupak za izbor 90 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su na temelju Rješenja o primjerenom obliku školovanja integrirani u redovni sustav osnovnoškolskog odgoja i  obrazovanja u osnovnim školama Grada Zadra za školsku 2020./2021. godinu.

Za odabir pomoćnika u nastavi zaduženo je Povjerenstvo za uvođenje pomoćnika u nastavu koje je Zaključkom imenovao Gradonačelnik Grada Zadra.

Prijave se dostavljaju od 7. kolovoza do 21. kolovoza 2020. na adresu: Grad Zadar, Upravni odjel za odgoj i školstvo, Narodni trg 1, s naznakom ”za pomoćnika u nastavi”.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.