RASPRODANA UTRKA WINGS FOR LIFE Iz Zadra će krenuti 5.000 trkača RASPRODANA UTRKA WINGS FOR LIFE Iz Zadra će krenuti 5.000 trkača
Wings for Life World Run 8. svibnja u 13 sati počet će u Zadru i na još nekoliko desetaka lokacija svijeta. U istom trenutku.... RASPRODANA UTRKA WINGS FOR LIFE Iz Zadra će krenuti 5.000 trkača
Wings for Life World Run 8. svibnja u 13 sati počet će u Zadru i na još nekoliko desetaka lokacija svijeta. U istom trenutku. S istim ciljem – pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Devetu godinu zaredom, sudjelovat ćemo u globalnom pokretu koji je 2014. godine predstavio potpuno novi koncept utrke, prilagođene svim razinama trkača – od profesionalaca, amatera, ali i sudionika u kolicima. Čak 5 000 trkača sudjelovat će u ovogodišnjoj utrci u Zadru, a još tisuće njih uz aplikaciju – i trčati za one koji ne mogu.

Iako je zadarski Wings for Life World Run rasprodan, još uvijek je moguće je sudjelovati individualno uz aplikaciju ili na nekoj od organiziranih utrka uz aplikaciju.Wings for Life World Run aplikacija je ažurirana i nudi puno opcija poput treninga, audio iskustva i playliste za trčanje. U svakom slučaju, aplikacija će vas zabaviti i informirati, a vaš rezultat bit će uvršten u globalni poredak zajedno sa svim drugim sudionicima diljem svijeta.

Za Wings for Life World Run utrku uz aplikaciju možete se prijaviti OVDJE i sudjelovati gdje god se nalazite ili jednostavno podržati cilj zaklade Wings for Life tijekom cijele godine donacijom.

Vidimo se 8. svibnja u 13 sati na staru zadarske, ili utrke uz aplikaciju WIngs for Life World Run.