Ratni veterani iz Bibinja poručili županu Longinu: ‘Nepoželjan si u Bibinjama!’

Nakon što se zadarski župan Božidar Longin jučer ogradio od skupine branitelja koja je na groblje došla sa znakovljem HOS-a, tvrdeći kako su bili nepozvani na groblje, da su došli mimo protokola, reagirali su brojni branitelji i veterani Domovinskog rata napisavši oštre kritike na račun župana.

Među ljudima koji su oštro reagirali bio je i ratni veteran Željko Lisica iz Bibinja, koji je na samom početku Domovinskog rata izgubio brata, hrabrog hrvatskog redarstvenika Franka Lisicu, koji je bio prva žrtva na našem području.

Željko Lisica poručio je Longinu da je ubuduće nepoželjan u Bibinjama, te da njemu i političarima treba zabraniti da uopće dolaze na obilježavanje obljetnica.

S njime su se složili i drugi Bibinjci te ostali branitelji koji su komentirali članak.

U nastavku objavljujemo dio komentara koje su Longinu uputili ogorčeni ljudi kojima se nije ni malo svidjelo što je Longin rekao da je skupina HOS-ovaca nepozvana došla na Gradsko groblje.

Ispada da političari imaju pravo biti na groblju, kao i neki uzvanici koje Longin odredi, a oni koji su prolijevali krv za ovu zemlju – nepoželjni su.

Screenshot_20210123_123503 Screenshot_20210123_123440 Screenshot_20210123_123409