Ravnatelj škole u Biogradu: Učenici koji su pretukli 11-godišnjaka dobit će ukor Ravnatelj škole u Biogradu: Učenici koji su pretukli 11-godišnjaka dobit će ukor
Slučaj vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi Biograd na moru digao je ovo malo turističko naselje na noge prenosi jučer N1. Dječaka starog 11 godina za... Ravnatelj škole u Biogradu: Učenici koji su pretukli 11-godišnjaka dobit će ukor

Slučaj vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi Biograd na moru digao je ovo malo turističko naselje na noge prenosi jučer N1.

Dječaka starog 11 godina za vrijeme malog odmora u WC-u je dočekala grupa od desetak učenika viših razreda i pretukla ga. Nitko ništa nije prijavio, no dječak je s ozbiljnim ozljedama na kraju završio u bolnici.

Za N1 je progovorila je i majka zlostavljanog dječaka koja je izjavila 

– Njega je iza vrata od WC dočekala skupina od 10-15 djece. Oni su njega uvukli u WC i krenuli ga udarati šakama po trbuhu i po rebrima. Nakon toga on je pao na pod i sklupčao se, a oni su ga nastavili udarati. On je poslan natrag na sat unatoč tome što je ispričao što mu se desilo i da su ga tukli – rekla je majka za N1.

Ravnatelj Joško Brtan za N1 izjavio je kako ovi učenici do sada nisu bili problematični. 

– U ponedjeljak ujutro smo rekli roditeljima djece koja su bila uključeni u ovo, koje ćemo pedagoške mjere poduzeti. Radi se o učenicima, petašima i šestašima, koji nisu bili poznati po nasilničkom ponašanju ni nekom velikom ometanju nastave isto – rekao je Brtan te potvrdio kako će kao odgojnu mjeru dobiti ukor.