RED BULL STUDENTSKA AVANTURA ŽIVOTA: Glasajmo za pobjedu Zadrana!

Red Bull još jednom organizira u svom dobro poznatom stilu avanturističko natjecanje, ovoga puta namijenjeno studentima diljem svijeta. Glavna nagrada je putovanje po cijeloj Europi.

Za prijavu na ovo natjecanje trebalo je okupiti tim troje prijatelja ujedno i aktivnih studenata starijih od 18 godina i svakako avanturističkog duha. Svi trenutni timovi za koje se već naveliko glasuje na stranici www.redbullcanyoumakeit.com prijavljeni su putem video snimki u trajanju od 60 sekundi koji su postavljeni na prije navedenoj službenoj stranici te tako predstavljeni širokoj svjetskoj javnosti i izloženi javnom glasovanju. Naravno da će se snimke s najviše osobnosti, ali i najviše podrške, odnosno najvećeg broja lajkova u konačnici naći u finalu natjecanja.

Ekipe iz svake zemlje koje prikupe najveći broj glasova postaju finalisti među kojima žiri na kraju izabire pobjednički tim. 165 timova iz više od 50 zemalja diljem svijeta imat će priliku sedam dana putovati po Europi korištenjem samo limenki Red Bulla kao sredstvom plaćanja. Dakle, mladi avanturisti na putovanju života morat će se za hranu, prijevoz i prenoćište bez gotovine i mobitela osloniti na svoje vještine cjenkanja i neupitan šarm kako bi se domogli potrebitih sredstava za nastavak putovanja.

red-bull-can-you-make-it (1)

Svi timovi kreću s polazišta istovremeno 12. travnja 2016. godine i imat će tjedan dana da stignu do konačnog odredišta 19. travnja 2016. godine. Timovi za vrijeme ove avanture života morat će posjetiti najmanje šest postavljenih kontrolnih točaka prije dolaska na konačno odredište.

Na kraju, natjecateljima se postavlja samo jedno pitanje “Možete li uspjeti?”

Na stranici www.redbullcanyoumakeit.com trenutno su predstavljena 33 tima iz Hrvatske, a od njih, koliko trenutno raspolažemo informacijama, dva su iz Zadra, tim “Redikuli” Sveučilišta u Zagrebu te “Charlie’s Angels” Sveučilišta u Zadru.

Glasovati za svoje favorite možete do 17 sati 25. veljače 2016. godine, kada će se saznati da li će se među 165 timova naći i jedan od zadarskih, što bi nakon nedavne titule Najpoželjnije europske destinacije za 2016. godinu zasigurno pružilo osim samim pobjednicima i još jednu zapaženu reklamu našem gradu za kojega bi se opet u vrlo kratkom vremenu čulo van granica Hrvatske. Stoga, Zadrani, još jednom miševe i mobitele u ruke i klikajte i lajkajte još jednom Zadar, a ovaj put i avnturistički duh naše mladosti!

http://www.redbullcanyoumakeit.com

http://www.redbullcanyoumakeit.com/en/applications/5724/

http://www.redbullcanyoumakeit.com/en/applications/5928/