REFORMISTI SE DRUŽILI S GRAĐANIMA BENKOVCA Razgovarali o problemima

Pretkampanja NS-Reformisti za IX. izbornu jedinicu započela je u Benkovcu 10.10.2015.

Kandidati Narodne stranke-Reformisti Petar Baranović, Vesna Sabolić, Borko Oguić,Ljiljana Klarin  i Željko Ušljebrka u pratnji Reformista iz Zadarske i Šibensko-kninske županije družili su se s građanima na Šetnici kneza Branimira posjetivši Sajam ekoloških proizvođača Zadarske županije.

Obišli su štandove OPG-a Dežman koji su izložili sapune i labela od smilja, OPG Eugena Novakovića koji je ponudio razne delicije od smokava, ljubičasti štand OPG-a Danica koja je izložila proizvode lavande,OPG Vrsaljko sa sjajnom ponudom domaćeg vina. Razgovarali s poznatim zadarskim pčelarom Krstom Bukvićem te se zaustavili na štandu OPG-a Ljubice Čačić gdje su kušali sjajan benkovački prisnac. Svima njima veliki je problem plasman proizvoda na tržište.

Nakon obilaska sajma na benkovačkoj Šetnici kandidati Reformista posjetili su Benkovački sajam gdje su razgovarali s građanima i osluškivali glas naroda.

Predsjednik GO Narodne stranke-Reformisti grada Benkovca,Željko Ušljebrka,u razgovoru s mještanima Benkovačkog sela upoznat je s problemima vezanim za stambeno zbrinjavanje  mještana, te je dogovorio druženje sa saborskim zastupnicima Vesnom Sabolić i Petrom Baranovićem u Benkovčkom selu.