Roditelji će prosvjedovati – traže pravo na odluku hoće li cijepiti djecu!

I u Zadru će se, 29. listopada, ma Forumu, održati prosvjed. U svom priopćenju organizatori navode sljedeće:

“ZAHTJEVAMO SLOBODU IZBORA, PRESTANAK PROGONA RODITELJA, PRESTANAK PRIJETNJI I UCJENA TE NOVČANOG KAŽNJAVANJA, PRAVO NA ZAKONSKI ZAGARANTIRAN INFORMIRANI PRISTANAK, ODGOVORNOST ZA PRETRPLJENE NUSPOJAVE I POSLJEDICE CIJEPLJENJA, ODGOVORNOST ONIH KOJI PROPISUJU I PROVODE ZAKONSKU OBVEZU, ODGOVORNOST PROIZVOĐAČA CJEPIVA, ODŠTETNI FOND ZA SVE NASTRADALE OD POSLJEDICA CJEPIVA.

29.10. U 12 h na lokaciji FORUM u Zadru, te na Kapucinskom trgu u VARAŽDINU, u prosvjednoj šetnji ćemo se ponovno okupiti MI roditelji koji tražimo gore navedeno.
PRIDRUŽITE NAM SE !!
“ZAUZMITE STAV OVE NEDJELJE TOČNO U 12 h, MOŽDA STE I VI JEDNI OD NAS ILI ĆETE TO TEK POSTATI”
Mi smo roditelji koji su, zbog slijepe vjere u učinkovitost i sigurnost sustava cijepljenja, bez pogovora, propitivanja i s punim povjerenjem, svoju dječicu redovito vodili na cjepljenje. Mi smo roditelji djece koja danas imaju blaže ili teže trajne posljedice cjepljenja. To su redom učestale upale respiratornog i urinarnog trakta, autoimune bolesti, alergije, dermatitisi, razni neurološki poremećaji i sindromi svih vrsta, neki od nas su doživjeli i smrt djeteta nakon cijepljenja. Danas smo prepušteni sami sebi u borbi za OZDRAVLJENJE svoje djece, gdje nam taj isti sustav i medicinska struka ne pružaju podršku jer ne prepoznaju, ne priznaju i ne prijavljuju nastale nuspojava cijepljenja. Liječnici cjepitelji redovito „ne znaju“ zbog čega je, dijete koje je bilo savršeno zdravo do primjene cjepiva, odjednom dijete s mnogobrojnim dijagnozama. No oni uvijek “znaju” da to sigurno nije od cjepiva. Nevjerojatno je kako UVIJEK znaju da od cjepiva nije, dok istovremeno ne znaju odrediti od čega JEST!
U medicinskim krugovima rašireno je VJEROVANJE da je cjepivo sigurno,učinkovito i ZDRAVO, međutim MI roditelji smo, uvjereni vlastitim iskustvima, kategorički ne slažemo s time! DJEČJA PRAVA SE KRŠE AKO SKRB O DJETETU OVISI O ČINJENICI JE LI DIJETE CJEPLJENO ILI NIJE.
PRAVO NA ZDRAVLJE JE ČINJENIČNO SAMO PRAVO NA DOSTUPNU ZDRAVSTVENU USLUGU, ŠTO UKLJUČUJE I ODLUKU O ZDRAVSTVENOJ USLUZI ŽELI LI SE ONA PRIHVATITI ILI NE. Nama roditeljima je NEPRIHVATLJIVA prisila, koje sustav koristi kroz zastrašivanje nepostojećim epidemijama, prijetnjama i diskriminacijom te stigmatiziranjem djece, sve do prekršajnih prijava, gdje se roditelje pokušava kazniti novčanom kaznom od 2.000 kn! Takva prisila na obvezno cjepljenje dovodi u pitanje temeljna ljudska prava, jer koje je to „pravo na zdravlje“ kojim se roditelje prisiljava u u djecu unose strane tvari, za koje nema dokaza da će na njih djelovati pozitivno? Zato zahvaljujući sve boljoj povezanosti roditelja koji dijele ovaj problem kroz iznimno aktivne inicijative, te sve njihovoj sve većoj osviještenosti i educiranosti, danas imamo sve veći broj oslobađajućih presuda, čime se dokazuje da je SUSTAV taj koji ne poštuje VLASTITE zakone!
FB_IMG_1509050169547