ROMANTIČNI LUKA MODRIĆ: Supruzi Vanji objavom na Facebook-u čestitao rođendan ROMANTIČNI LUKA MODRIĆ: Supruzi Vanji objavom na Facebook-u čestitao rođendan
Nakon Europskog prvenstva u nogometu, naš svakako najpoznatiji nogometaš, a uz Ivana Rakitića zasigurno i najprisutniji u medijima, Luka Modrić odabranici svojeg srca, Vanji... ROMANTIČNI LUKA MODRIĆ: Supruzi Vanji objavom na Facebook-u čestitao rođendan

Nakon Europskog prvenstva u nogometu, naš svakako najpoznatiji nogometaš, a uz Ivana Rakitića zasigurno i najprisutniji u medijima, Luka Modrić odabranici svojeg srca, Vanji Bosnić Modrić dirljivom objavom na Facebooku čestitao je njezin 33. rođendan. Riječima “proslava rođendana s mojom ljubavi … sretan ti rođendan moje sve … volim te”, Luka je pobrao simpatije brojnih prijatelja ovog skladnog para, ali i ogromnog broja Lukinih obožavatelja iz cijeloga svijeta koji su se svojim komentarima ispod objavljene fotografije pridružili čestitkama.

Moramo priznati, kako naš nogometni reprezentativac ima vrlo živopisno ljeto, pa je nakon ispadanja s prvenstva u Francuskoj s Dariom Srnom i njihovim suprugama otputovao na odmor u Tursku u luksuzni D – hotel Maris, da bi se nakon toga vratio u naše krajeve svjedočiti u prostorijama USKOK-a u Zagrebu, u istrazi koja se vodi protiv Zdravka Mamića i ostalih okrivljenika u slučaju izvlačenja gotovo 80 milijuna kuna iz Dinama, nakon čega se sa suprugom pojavio i na glamuroznom otvorenju ekskluzivnog Portus Beach Cluba u marini D – Marin Dalmacija u vlasništvu turske Dogus grupe, a svoje ljetovanje je nastavio i u našem gradu družeći se s obitelji i prijateljima o čemu u prilog govore brojne objave po društvenim mrežama. Bilo kako bilo, hrvatski reprezentativac i nogometaš Real Madrida privlači pažnju gdje god se pojavi.

dogus d- marin modrić4

Vanja i Luka vjenčali su se u svibnju 2010. godine pred matičarem u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a dvadeset dana kasnije dobili su sina Ivana. Tada su imali skromno vjenčanje za 30 ljudi. Nakon toga, slijedeće godine u lipnju vjenčali su se i u crkvi Majke Božje Lurdske u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici, nakon čega su slavlje s brojnim poznatim uzvanicima iz hrvatskog javnog života nastavili u zagrebačkom hotelu Westin. Osim malenog Ivana, obitelj se u međuvremenu 2013. godine povećala za još jednog člana, malenu Emu.