RUKOMET Od 27. ožujka u prodaji ulaznice za utakmicu Hrvatska – Srbija RUKOMET Od 27. ožujka u prodaji ulaznice za utakmicu Hrvatska – Srbija
Foto: Jozo ČABRAJA Hrvatski rukometni savez objavio je da će se ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020 između Hrvatske i Srbije (14. travnja)... RUKOMET Od 27. ožujka u prodaji ulaznice za utakmicu Hrvatska – Srbija

Foto: Jozo ČABRAJA

Hrvatski rukometni savez objavio je da će se ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020 između Hrvatske i Srbije (14. travnja) u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku prodavati od 27. ožujka preko sustava ulaznice.hr.

Od utorka, 2. travnja, ulaznice će biti moguće kupiti i na dvjema INA-inim benzinskim postajama u Zadru – Jazine i Put Murvice istok po 70, odnosno po 100 kuna.

Hrvatska i Srbija igraju kvalifikacije u Skupini 2. U prethodne dvije utakmice Hrvatska je pobijedila Švicarsku 31:28 i Belgiju u gostima 30:25, dok je Srbija igrala neodlučeno, 27:27, s Belgijom i u gostima izgubila od Švicarske 29:24.

U 3. kolu Srbija će 11. travnja u Beogradu biti domaćin Hrvatskoj, a utakmica istih suparnika u Dvorani Krešimira Ćosića u programu je 4. kvalifikacijskoga kola 14. travnja u 20, 30 sati.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.