Ryanair uvodi zračne linije prema 46 europskih gradova Ryanair uvodi zračne linije prema 46 europskih gradova
Ryanair, europski i hrvatski zračni prijevoznik broj 1, danas ( 31. svibnja ) slavi 15. obljetnicu djelovanja u Zadru i to pokretanjem 6 novih... Ryanair uvodi zračne linije prema 46 europskih gradova

Ryanair, europski i hrvatski zračni prijevoznik broj 1, danas ( 31. svibnja ) slavi 15. obljetnicu djelovanja u Zadru i to pokretanjem 6 novih linija Bordeaux, Bournemouth, Helsinki, Liverpool, Sofia i Torino, a koje planira ostvariti velikom ljetnom popunjenošću zrakoplova u svom najjačem ljetnom redu letenja iz Zadra s ukupno 46 linija od kojih je 13 novih. Ryanairova baza u Zadru stoga će sredinom lipnja povećati svoju flotu na ukupno 3 bazna zrakoplova, a ova investicija od oko 300 milijuna američkih dolara podržat će otvaranje 90 dobro plaćenih radnih mjesta u zrakoplovstvu te indirektno potaknuti otvaranje 700 radnih mjesta u Zadru.

Ryanairov ljetni red letenja u Zadru donosi :

  • 3 bazna zrakoplova
  • $300m američkih dolara investiciju u Zadar 
  • 46 novih linija ukupno, uključujući 13 novoh linija prema uzbudljivim europrskim odredištima Bordeaux, Helsinki, Sofia i Torino.
  • Gotovo 120 tjednih letova
  • 800 radnih mjesta

Očekujući iznimno dobru ljetnu popunjenost iz/za Zadar Ryanair će ovoga ljeta imati 120 tjednih operacija što je za čak 65 više u odnosu na predpandemijsku 2019. godinu, a sve kako bi smo ostvarili toliko željene turističke dolaske u Zadar izgubljene u protekla dva ljeta. Našim zadarskim korisnicima također nudimo iznimno brojne destinacije do europskih top odredišta u Italiji, Njemačkoj i Francuskoj po najpovoljnijim cijenama od samo 159 kn u jednome smjeru za putovanja do kraja listopada 2022.godine i to dostupne samo na internetskoj stranici www.ryanair.com

Olga Pawlonka, voditeljica Ryanairovog odjela marketinga i prodaje za jugoistočnu Europu je rekla: 

“Ryanair, europska i hrvatska zrakoplovna kompanija broj 1, slavi 15. obljetnicu djelovanja u Zadru i  s oduševljenjem pokreće 6 novih linija. U najvećem ljetnom redu letenja prema Zadru u kojem nudimo gotovo 120 tjednih operacija prema 46 europskih odredišta, uključujući 6 novih uzbudljivih destinacija među kojima su Bordeaux, Helsinki, Sofia i Torin.

Kako bismo omogućili našim korisnicima i posjetiteljima iz/za Zadar da rezerviraju svoje karte za ljetni odmor po najpovoljnijim cijenama objavljujemo rasprodaju sjedala po cijenama od samo 159 kn u jednom smjeru za putovanja do kraja listopada 2022. Karte se mogu kupiti do četvrtka, 2.lipnja. Kako ne biste propustili ovu priliku, požurite rezervirati svoje karte po najpovoljnijim cijenama na www.ryanair.com ” 

Tomislav Žepina, rukovoditelj Sektora komercijale Zračne luke Zadar je rekao:

“Treći bazni zrakoplov Ryanaira, 46 linija i najvjerojatne ponovno obaranje rekordnog prometa iz 2019.godine dokaz su našeg dobrog rada tijekom proteklih godima. 15 godina uspješne suradnje s Ryanairom rezultiralo je iznimnim postignućima koje smo postigli zajedno. Veliki planovi i projekti koji nas očekuju u sljedećim godinama ne bi se ostvarili bez uspješne suradnje s nšim najvažnijim partnerom Ryanairom kojem zahvaljujemo na povjernju”