Ryanair uvodi avionsku liniju iz Zadra za Berlin Ryanair uvodi avionsku liniju iz Zadra za Berlin
Ryanair, omiljeni europski avioprijevoznik, objavio je raspored letova za Zadar tijekom sezone 2016 uz jednu novu destinaciju, Berlin, te sveukupno 13 destinacija koje će... Ryanair uvodi avionsku liniju iz Zadra za Berlin

Ryanair, omiljeni europski avioprijevoznik, objavio je raspored letova za Zadar tijekom sezone 2016 uz jednu novu destinaciju, Berlin, te sveukupno 13 destinacija koje će povezivati sa Zadrom.

Procjene su da će se ostvariti brojka od 315.000 prevezenih putnika godišnje te stvoriti mogućnost za 230* povezanih radnih mjesta na Zračnoj luci Zadar.

 

Sezona 2016 će za Zadar donijeti:

 

1 novu destinaciju – Berlin

13 destinacija sveukupno

39 letova tjedno

315,000 prevezenih putnika godišnje

230* povezanih radnih mjesta godišnje

Putnicima iz Hrvatske i njihovim gostima sada su dostupni povoljni letovi uz mogućnost odabira između čak 13 destinacija tijekom 2016. godine. Isto tako, svi Ryanairovi putnici će se obradovati najavljenim unapređenjima usluga Ryanaira kroz provedbu programa kontinuiranog poboljšanja “Always getting better”, a koja uključuje otvaranje novih baza, kreiranje nove personalizirane web stranice, nove mobilne aplikacije, novog interijera putničke kabine, novih uniformi kabinskog osoblja te poboljšanog menija koji će se nuditi na letu.

 

Ryanairov komercijalni direktor David O`Brien u Zadru je izjavio:

 

“Ryanair je presretan objavom rasporeda letenja iz Zadra za sezonu 2016, sa jednom novom destinacijom, Berlinom, te sveukupno 13 destinacija koje će Ryanair povezivati sa Zadrom, a kojima će, prema procjenama, prevesti 315.000 putnika (p.a.) i stvoriti mogućnost za povezanih 230* radnih mjesta na Zračnoj luci Zadar.

 

Naši putnici se raduju unapređenju naših usluga tijekom narednih mjeseci, uključujući potpuno novu, presonaliziranu web stranicu sa novim digitalnim funkcionalnostima poput ”zadrži trenutnu cijenu” (’hold the fare’) i putničkim recenzijama destinacija. Tu su još poboljšani meniji na letovima, nova uniforma kabinskog osoblja, novi izgled putničke kabine, te dodatna poboljšanja koja će uslijediti tijekom sljedeće godine, budući da Ryanair nastavlja s pružanjem brojnih dodatnih pogodnosti uz povoljne cijene karata.

 

Kako bismo proslavili objavu rasporeda letenja za Zadar tijekom ljeta 2016. god, nudimo Vam 100.000 sjedala na letovima diljem eurposke mreže destinacija koje pokrivamo, sa cijenama koje se kreću od samo €19.99, a koje će biti dostupne za kupnju do ponoći u četvrtak (15. listopada). Kako će letovi po nevjerojatno niskim cijenama biti ubrzo rasprodani, putnici bi se trebali čim prije prijaviti na našu web stranicu www.ryanair.com i osigurati svoj let.

 • Djelatnici ZLZ

  14. listopada 2015. #1 Author

  Za ludu nova linija kad se sve raspada otkako je na silu smijenjena bivša direktorica. Jedina nada za Zračnu luku je da se ona vrati čim Karamarko osvoji vlast sad za koji dan.

  Odgovori

  • Nema povratka

   14. listopada 2015. #2 Author

   Nece se Pupiceva nikad vratiti i sreca je da je tako..da je takav ekstra kadar vec bi se zaposlila u nekoj firmi..samo se kitila tudjim perjem !

 • Mio

  14. listopada 2015. #3 Author

  Ne vjerujem da će je opet vratiti. Al možda to i naprave da joj ušutkaju muža Marka.

  Odgovori

 • Marko

  14. listopada 2015. #4 Author

  Marka nitko ne može ušutkati. Uvijek će se boriti protiv korupcije i kriminala u Zadru. Jednako tako i Akcija mladih.

  Odgovori

  • Redikuli

   14. listopada 2015. #5 Author

   Niste se borili protiv kriminala dok ti je žena bila direktorica5

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.