S bogatim iskustvom i znanjem Branko Kutija izabran za v.d. ravnatelja ŽUC-a S bogatim iskustvom i znanjem Branko Kutija izabran za v.d. ravnatelja ŽUC-a
Nakon što je dugogodišnjem ravnatelju Županijske uprave za ceste, Mili Fabijanu, istekao jednogodišnji mandat vršitelja dužnosti, na koji je imenovan lani, na tom mjestu... S bogatim iskustvom i znanjem Branko Kutija izabran za v.d. ravnatelja ŽUC-a

Nakon što je dugogodišnjem ravnatelju Županijske uprave za ceste, Mili Fabijanu, istekao jednogodišnji mandat vršitelja dužnosti, na koji je imenovan lani, na tom mjestu naslijedio ga je njegov zamjenik Branko Kutija. Jednoglasnu odluku donijelo je Upravno vijeće Županijske uprave za ceste na čelu s Željkom Dilberom.  

Kutija je imenovan vršiteljem dužnosti na period od godinu dana, a natječaj za izbor novog ravnatelja trebao bi biti do ožujka iduće godine.

Podsjetimo, iako pojedinci napadaju Branka Kutiju, činjenica je da se radi o školovanom čovjeku bogatog i raznolikog iskustva, koji je 20 godina bio uspješan gradonačelnik Benkovca, te niz godina saborski zastupnik, i koji bi bilo koju ustanovu ili tvrtku mogao kvalitetno voditi i unaprijediti, izboriti se za projekte koristeći političku snagu, poznanstva i iskustvo.

Branko Kutija je pet puta za redom osvajao izbore u Benkovcu i uvjerljivo pobjedivao, a to zasigurno ne bi mogao da nije dobro radio svoj posao i tako stjecao povjerenje birača. Nakon 20 godina, Kutija se dostojanstveno povukao i zaposlio u Županijsku upravu za ceste gdje je bio od iznimne pomoći dosadašnjem ravnatelju Mili Fabijanu, koji je došao u godine kada mora po slovu zakona u mirovinu.

Stoga nema sumnje da će idućih godinu dana dužnost na koju ga je imenovalo Upravno vijeće obavljati uspješno i na visokoj profesionalnoj razini.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.