S emitiranjem počela nova zadarska televizija – Diadora TV S emitiranjem počela nova zadarska televizija – Diadora TV
Počelo je emitiranje programa nove zadarske televizije DIADORA TV. Glavna urednica Slavica Vulin ističe: “Pokrivamo područje Zadarske, Šibenske te dio Ličko-senjske županije, a pronaći... S emitiranjem počela nova zadarska televizija – Diadora TV

Počelo je emitiranje programa nove zadarske televizije DIADORA TV.

Glavna urednica Slavica Vulin ističe:

“Pokrivamo područje Zadarske, Šibenske te dio Ličko-senjske županije, a pronaći nas možete na 31. kanalu MUX D.
Na DIADORA televiziji za početak vas očekuje prilagođena verzija programa, no s vremenom će se broj emisija i tema koje obrađujemo povećavati, u skladu s potrebama lokalne zajednice.

Program DIADORE TV odnosi se u prvom redu na sadržaj i teme vezane uz regiju koju pokrivamo. Ovaj program stvaraju lokalni ljudi za lokalnu zajednicu. Njegujemo kulturnu povijest Dalmacije, stare običaje, nudimo multikulturne sadržaje, promičemo svijest o manjima, pravima djece, zdravom životu, oporavku gospodarstva .Posjetit ćemo svaki otok, svaku uvalu, naša kamera bit će u svakom manjem mjestu, na svakoj fešti na rivi, prikazivat ćemo stvarne životne vrijednosti.

Pozivamo gledatelje i gledateljice da nas prate, a vas poštovane predstavnike medija da i objavite ovu vijest o početku emitiranja nove regionalne televizije.

Ovim putem pozivamo vas na suradnju, kako bi građanima što kvalitetnije prenosili sve potrebne informacije.”