SABINA GLASOVAC: Blago nama kad nam je glavna vijest u državi tko je s kim popio kavu! SABINA GLASOVAC: Blago nama kad nam je glavna vijest u državi tko je s kim popio kavu!
“Blago nama kad nam je glavna vijest u državi tko je s kim popio kavu. Očito da u državi nemamo ni velikih problema, a... SABINA GLASOVAC: Blago nama kad nam je glavna vijest u državi tko je s kim popio kavu!

“Blago nama kad nam je glavna vijest u državi tko je s kim popio kavu. Očito da u državi nemamo ni velikih problema, a ni važnih tema koje ljudima zaista život znače.” – komentar je Sabine Glasovac, predsjednice Gradskog odbora SDP-a, na jučerašnji susret i druženje generala Ante Gotovine i istaknutih HDZ-ovaca, Tomislava Karamarka, Božidara Kalmete i Željka Dilbera, na zadarskom Forumu.

Podsjetimo, njihov susret je isceniran kao slučajan, međutim, kako su mediji znali za njega, malo tko vjeruje u slučajnost.

I general Gotovina i Tomislav Karamarko demantirali su da ovaj susret ima veze s politikom. Gotovina je još jednom ponovio da ga politika ne zanima, a Karamarko je rekao da HDZ-u ne treba podrška generala jer da će ionako bez problema pobijediti na idućim izborima.

 

 • Rade

  22. kolovoza 2015. #1 Author

  Očito da nemamo problema otkad su ovi sdpeovci došli na vlast. A toj gospodici je više bitan izgled i štoj obukla, nego gradani . Bar se meni tako čini.

  Odgovori

 • Sova

  22. kolovoza 2015. #2 Author

  Dobro govori Sabina… glavna tema bi trebao biti broj ljudi koji su ostali bez posla ili radnici koji rade a ne primaju plaću.

  Odgovori

 • Hdz

  22. kolovoza 2015. #3 Author

  A kad je glavna vijest da je Milanović bio na jahti s Gotovinom e onda je u redu da to bude glavna vijest. Gadite mi se komentare jedne… vidi i Gotovina da ste nesposobni.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.