SABINA GLASOVAC: Dukić je izvrstan liječnik i potreban je zadarskoj bolnici!

Na konferenciji za medije Gradskog odbora SDP-a Zadar kao kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra predstavljena je Sabina Glasovac. Ona je u svom govoru istaknula:

“Zadar mora biti moderan i otvoren europski grad u kojem će svatko imati jednaku šansu i osjećati se jednako vrijedan. Imat ćemo prilike predstaviti ljude koji imaju energije, znanja i sposobnosti, koji su spremni raditi 24 sata za ovaj grad.  Ulagati u infrastrukturu je vrijedno i prekrasno, ali mi ćemo ulagati u ljude.” – kazala je Glasovac. Na pitanje kako komentira izjave Božidara Kalmete da se nije htio kandidirati jer bi bio meta SDP-ovih kritika, odgovorila je:

“Mi smo priželjkivali u kampanji Božidara Kalmetu, jer vjerujemo da bi ga pobijedili, ali nema veze. Gospodin Dukić je dobar liječnik i pacijenti su izgubili puno, a grad nije dobio ništa. On je izvrstan stručnjak i potreban je zadarskoj bolnici. I do sada je bilo slučajeva da liječnici uđu u politiku, ali su obično bili poslušnici ljudima koji su ostajali u sjeni i ne vidim razloga da tako ne bude i sada.” – kazala je Sabina Glasovac dodajući kako je ona uvijek ispunjavala svoja obećanja, te da će tako biti i ovaj put.

Tko će biti kandidati za njene zamjenike, još uvijek nije poznato.