SABINA GLASOVAC SE RUGA HDZ-u: Iz Zadra je samo kandidat jedan i taj je jadan!

Predsjednica Gradskog odbora SDP-a grada Zadra, odlučila je prokomentirati izbornu liste za IX. izbornu jedinicu, te je to učinila putem svog facebook profila.
“Prvo ih ostavili posljednje dvije godine bez zastupnika iz Zadra u Saboru, sto se nikada u povijesti nije dogodilo. Sada im uveli prinudnu upravu u obliku Karamarka vođenog motivom bijega od Milanovića i skrivanja u IX. izbornu jedinicu, a ne ljubavi prema Zadru. I kao da to nije dosta, na listi samo dva ćovjeka koji zive u Zadarskoj zupaniji; Kalmeta i Župan. Samo jedan na prolaznom mjestu koji ionako nece biti zastupnik jer je gradonacelnik. Nece imati zamjenu iz Zadra jer nikog osim njega iz Zadra nema na listi. Opet ce Zadar naredne 4 godine biti bez zastupnika HDZ-a u Saboru. U prijevodu: Otpisani! Mislim, nije da ih zalim jer su svojim “radom” nanosili stetu ugledu stranke i Zadra.” – istajnula je sabina glasovac dodajući kako je na tom popisu je bilo kandidata, točnije, kandidatkinja koje su nekompromitirane, pristojne i bile bi solidne zastupnice.

“Na zalost, nista od toga. Nose teski Kalmetin krimen. Unistio ih je. I da… P.S. Koliko god ce se neki truditi prodati Karamarka i Bilavera pod “zadarsku kvotu”, istina je jasna kao bijeli dan. Nisu cetiri, nego jedan. Ne mozes ni reci “jedan, ali vrijedan “. Kad nije vrijedan nego bijedan.” – zaključila je Glasovac.
Podsjetimo, na izbornoj listi SDP-a i koalicijskih partneraona i Ingrid Antičević Marinović pozicionirane su visoko na prvih pet mjesta.