SAJAM NA FORUMU Proizvodi hrvatskog sela

Od 11. do 13. rujna na Forumu će se održati sajam pod nazivom “Proizvodi hrvatskog sela”.

Svoje sudjelovanje potvrdili su brojni izlagači koji se na ovaj način žele promovirati, te predstaviti javnosti svoje proizvode.

Sajmovi Proizvodi hrvatskog sela su su najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je trinaest godina u više hrvatskih gradova izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 120 tisuća posjetitelja.
Manifestacija se održava na trgu ispred crkve Sv. Donata od 11. do 13. rujna 2015. godine s radnim vremenom od 09:00h do 21:00h.
Cilj manifestacije je omogućiti građanima Grada Zadra i njegovim stranim posjetiteljima povoljnu kupnju domaćih tradicijskih proizvoda koji se ne mogu pronaći u trgovinama. Na sajmu će se moći kušati i kupiti kvalitetni domaći suhomesnati proizvod (slavonski kulen, kulenova seka, slanina…), domaća vina, domaće rakija, maslinovog ulja, ekoloških proizvoda, sireva, smokava, i ostalih domaćih tradicijskih delicija koji direktno od proizvođača stižu na sajam u Zadru.
Isto tako, cilj je pomoći proizvođačima s područja cijele Hrvatske u promociji i plasmanu njihovih proizvoda.