ŠARM GRADONAČELNIKA ZAGREBA Bandić cvijećem razveselio Jelenu Rozgu u Viru! ŠARM GRADONAČELNIKA ZAGREBA Bandić cvijećem razveselio Jelenu Rozgu u Viru!
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rado je viđen gost u Viru gdje dosta često boravi zahvaljujući prijateljstvu s virskim načelnikom Kristijanom Kapovićem i njegovom obitelji.... ŠARM GRADONAČELNIKA ZAGREBA Bandić cvijećem razveselio Jelenu Rozgu u Viru!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rado je viđen gost u Viru gdje dosta često boravi zahvaljujući prijateljstvu s virskim načelnikom Kristijanom Kapovićem i njegovom obitelji.

Tako je i ove subote posjetio Vir gdje se odvijala tradicionalna manifestacija “Virska noć” koja je okupila više od 20.000 posjetitelja.

Tijekom koncerta Jelene Rozge, okupljene je pozdravio načelnik Kristijan Kapović, te im poželio dobrodošlicu, a s par prigodnih riječi obratio im se i gradonačelnik Bandić.

On je tom prilikom pjevačici Jeleni Rozgi uručio buketić cvijeća, te je ugodno iznenadio. Publika je ovu šarmantnu gestu podržala velikim pljeskom.

Inače, Bandića i Kapovića osim prijateljstva vezuju i politički planovi. Zajedno izlaze na parlamentarne izbore koji se održavaju u rujnu.

koncert (20)_resize - Copy