SAZNAJTE TKO JE DONIO KREVET Na Kolovare, Forum, Kalelargu… SAZNAJTE TKO JE DONIO KREVET Na Kolovare, Forum, Kalelargu…
Internetom se poput munje raširila vijest kako je Zadranin donio bolnički krevet na prepunu plažu Kolovare. Krevet su postavili među ručnicima i suncobranom no... SAZNAJTE TKO JE DONIO KREVET Na Kolovare, Forum, Kalelargu…

Internetom se poput munje raširila vijest kako je Zadranin donio bolnički krevet na prepunu plažu Kolovare. Krevet su postavili među ručnicima i suncobranom no nikome nije bilo jasno o čemu se točno radi. Misterij je postao još veći kad je isti bolnički krevet nekoliko sati kasnije postavljen nedaleko instalacije Pozdrav suncu te kod Crkve sv. Donata. No tajna je napokon otkrivena. Zadarski bend Zaratino snimao je spot za svoj novi ljetni hit “Lipo li je”, čiji su tekst i glazbu napisali Igor Ivanović i Marko Vojvodić, dvojac koji se krije iza imena deciBel Music.
– Na ideju smo došli sasvim slučajno, a inicijator je bio redatelj spota Igor Goić. Prvo smo dobro pojeli, a onda oko 15 sati samo je rekao: Ajmo na Kolovare. Došli smo tamo, postavili krevet i sjeli u obližnji kafić. Nakon nekoliko minuta došao nam je konobar i rekao kako je slika kreveta na internetu i da je izazvala veliku pomutnju. Do sad ima više od 5000 pregleda. Nikome nije bilo jasno što krevet radi među ručnicima i suncobranom. Kasnije smo isto napravili nedaleko instalacije Pozdrav suncu te kod Crkve sv. Donata. Reakcije su bile pozitivne i ljudi su bili oduševljeni ovim performansom. Nadam se da će im se svidjeti i spot koji smo napravili – rekao je šef benda Joško Matešić. Zadarski bend Zaratino poznat je po svojim veselim i lako pamtiljivim pjesmama koje garantiraju dobar provod na svakom njihovom koncertu. Zaratino je karijeru počeo 2010. godine, a široj javnosti predstavili su se na Zadarfestu osvojivši nagradu za najboljeg debitanta s pjesmom “Đir po gradu”.

krevet