SDP-ovac Duško Polovina Lungo najavio kandidaturu za gradonačelnika Zadra

Bivši kandidat za predsjednika SDP-a, Duško Polovina Lungo, najavio je kandidaturu za gradonačelnika Zadra, objavio je Zadarski list.

U svome dopisu, kako saznaje Zadarski list iz izvora u lokalnome SDP-u, Polovina ističe kako se na to odlučio kao član stranke koji “vrlo dobro poznaje gospodarske, društvene i kulturne prilike u gradu Zadru” dodajući kako je uvjeren da tu dužnost može obnašati ozbiljno i odgovorno u interesu građana grada Zadra.

– Svojim dosadašnjim aktivnostima to sam i dokazao, a u onome što radim kako bi poboljšao život svojih sugrađana, dokazano imam i njihovu veliku podršku. Mnogi moji sugrađani percipiraju me kao osobu kojoj mogu darovati povjerenje, jer sam svojim cijelim životnim i profesionalnim putom pokazao da mi je interes mojih Zadrana uvijek na prvom mjestu – piše Polovina u pismu stranačkim predsjednicima Milanoviću i Glasovac..

O gradonačelničkoj kandidaturi Dušana Polovine Lunga upitali smo i predsjednicu gradske organizacije SDP-a Sabinu Glasovac, koja nam je vrlo kratko odgovorila: “Ne znam ništa o tome”.

Hoće li ovaj zadarski SDP-ovac dobiti podršku svoje stranke ili će ona izostati pa će Polovina možda samostalno ući u izbornu utrku na sljedećim lokalnim izborima, ostaje za vidjeti.