SDP-ovoj akciji mjerenja tlaka i šećera pristupilo stotinjak građana SDP-ovoj akciji mjerenja tlaka i šećera pristupilo stotinjak građana
SDP-ova Nacionalna Koordinacija zdravstvene politike zajedno sa ŽO SDP Zadarske Županije odradila je Akciju mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi uz izuzetno velik... SDP-ovoj akciji mjerenja tlaka i šećera pristupilo stotinjak građana

SDP-ova Nacionalna Koordinacija zdravstvene politike zajedno sa ŽO SDP Zadarske Županije odradila je Akciju mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi uz izuzetno velik odaziv građana.

U timu su bili Predsjednica ŽO SDP-a Zadarske županije dr. Renata Sabljar Dračevac, glavni koordinator SDP-ove akcije „Prevencijom do zdravlja“ dr. Saša Srića, ing.lab. Vladimir Bulić, Atanasija Babović, med.sestra Danica Mandić, stručna suradnica Mila Butić.

Izmjerene su vrijednosti na uzorku većem od 80 ljudi te je ustanovljeno da nema značajnog odstupanja od normalnih vrijednosti u većini, a sve ljude koji su imali povišene vrijednosti rezultata savjetovali su da se obrate svojim liječnicima opće medicine.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.