SDP Zadarske županije predložio kandidate za IX. i VII. izbornu jedinicu

Županijski odbor SDP-a Zadarske županije poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u nastavku.

“Mobilizacija i pripremne radnje za predstojeće izborne cikluse

Jučerašnjom sjednicom Županijskog odbora zaključen je prvi dio pripremnih radnji za predstojeće izborne cikluse. Konstatirano je da su sve programske predradnje završene te da nastavljamo intenzivnu prezentaciju svih naših politika kao što su reforma radnog zakonodavstva, socijalna i demografska politika, sveobuhvatne politike priuštivog stanovanja, veće mirovine za dostojanstven život, reforma zdravstvenog sustava na zdravim nogama, plan za mlade, poljoprivredna reforma, unaprijeđenje ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja i druge, te nuđenja rješenja i vizije u kakvoj Hrvatskoj želimo živjeti u budućnosti. Želimo živjeti u Hrvatskoj blagostanja u kojoj korupcija, lopovluk, nepotizam i stranačke iskaznice neće biti normalan način ponašanja, i ovim putem pozivamo sve građane koje s nama dijele takvu viziju Hrvatske da se uključe da to zajedno i realiziramo.   

Od formalnih radnji, sukladno Statutu SDP-a, Općinske, Gradske i Županijska organizacija SDP-a Zadarske županije uputili su Predsjedniku i Glavnom odboru SDPH prijedloge kandidatkinja i kandidata za sastavljanje izbornih lista IX. I VII. Izborne jedinice koje obuhvaćaju područje naše županije. Konačna odluka o listama za parlamentarne izbore, sukladno Statutu, u rukama je Predsjednika i Glavnog odbora SDPH koji su jedini ovlašteni odlučiti tko će i kojim redosljedom biti na izbornim listama.

Predložene kandidati od strane stranačkih tijela Oćinskih, Gradskih i Županijske organizacije SDP-a Zadarske županije za IX. I VII: izbornu jedinicu:

Predloženi kandidati iz Zadarske županije:

IX. Izborna jedinica:

Irena Dragić

Sabina Glasovac

Ivan Kučina

Sandro Lovrinović

Helena Mikulandra

Vedrana Mišković

Nino Mrčela

Daniel Radeta

Danijela Vukoša

Jure Zubčić

VII. Izborna jedinica:

Dražen Crljenko

Toni Herenda

Marinela Vištica Ćepulo