Sedam novih linija easyJeta i preko  milijun dostupnih sjedala u 2018. godini Sedam novih linija easyJeta i preko  milijun dostupnih sjedala u 2018. godini
easyJet, vodeći europski avioprijevoznik nastavlja svoju ekspanziju u Hrvatskoj uvođenjem 7 novih linija, uključujući 4 nove destinacije iz Pule za Basel, Liverpool, London Southend... Sedam novih linija easyJeta i preko  milijun dostupnih sjedala u 2018. godini

easyJet, vodeći europski avioprijevoznik nastavlja svoju ekspanziju u Hrvatskoj uvođenjem 7 novih linija, uključujući 4 nove destinacije iz Pule za Basel, Liverpool, London Southend i Milan Malpensa, a trenutno leti na 46 linija iz četiri hrvatska grada – Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra.

easyJet u 2018. godini nudi još veći izbor hrvatskim putnicima povezujući ih s glavnim europskim destinacijama po pristupačnim cijenama, kao i europskim turistima koji mogu doći na prelijepu dalmatinsku obalu ili istarski poluotok u obliku srca.
Karte su od danas u prodaji na easyJet.com, preko easyJet mobilne aplikacije te globlanih distribucijskih sustava.
Nove linije 2018. godine:
Iz Za Početak letova Tjedne rotacije
Dubrovnik London Southend 28. srpnja 2018 2 (utorak, subota)
Venecija 26. lipnja 2018 3 (utorak, četvrtak, subota)
Pula Basel 26. lipnja 2018 2 (utorak, subota)
Liverpool 29. srpnja 2018. 2 (srijeda, nedjelja)
London Southend 28. lipnja 2018. 2 (četvrtak, nedjelja)
Milan Malpensa 25. lipnja 2018. 3 (ponedjeljak, srijeda, petak)
Zadar Berlin Schönefeld 27. lipnja 2018. 2 (srijeda, subota)

U posljednjih dvanaest mjeseci ova aviokompanija je prevezla rekordan broj od 910.000 putnika iz i prema Hrvatskoj, što predstavlja rast od 35% u usporedbi s prethodnom godinom. easyJet sada povezuje Hrvatsku sa šest europskih zemalja te s preko 23 različite destinacije diljem Europe uključujući Amsterdam, Ženevu i Paris-Orly.
Ali Gayward, direktor za Ujedinjeno Kraljevstvo (easyJet), kaže:
„Jako smo uzbuđeni što uvodimo 7 novih linija za Hrvatsku u sljedećoj godini s preko milijun dostupnih sjedala. Očekujemo rekordno ljeto sljedeće godine, a samo tijekom srpnja i kolovoza bit će dostupno više od 3.100 letova i preko 540.000 sjedala u prodaji. Od našeg prvog leta prema Hrvatskoj u 2009. godini, easyJet je do danas prevezao preko 3,8 milijuna putnika, pružajući potporu konstantnom rastu hrvatskog turizma.
S preko 46 linija iz Hrvatske koje trenutno nudi, easyJet želi povećati dostupnost putovanja za hrvatske putnike nudeći im sjajne konekcije prema važnim europskim gradovima – bez obzira radi li se o poslovnom putu, kratkom gradskom odmoru ili posjeti prijateljima i rodbini.„
O easyJet-u
easyJet je vodeći europski avioprijevoznik koji nudi jedinstvenu i dobitnu kombinaciju najbolje mreže linija koja povezuje europske primarne zračne luke uz izvrsnu vrijednost za novac te ljubaznu uslugu.
easyJet leti na najpopularnijim europskim rutama, u čemu se isitče među ostalim zračnim prijevoznicima, a godišnje preveze preko 78 milijuna putanika, od kojih je preko 12 milijuna poslovnih putnika. Nadalje, u svojoj floti ima preko 279 zrakoplova i leti na 880 ruta kojima povezuje preko 140 aerodroma u 31 zemlji. Više od 300 milijuna Europljana živi unutar jednog sata udaljenosti do aerodroma koji opslužuje easyJet.
easyJet ima zadan cilj da bude dobar korporativni građanin, zapošljavajući ljude lokalno u 7 zemalja diljem Europe, a sve u skladu s nacionalnim zakonima i sindikatima. Ova aviokompanija podržava velik broj lokalnih dobrotvornih organizacija te ostvaruje korporativno partnerstvo s UNICEF-om koje je prikupilo preko 10 milijuna funti za najranjiviju djecu od osnivanja 2012. godine.
easyJet ozbiljno shvaća koncept održivosti, ulažući u najnoviju tehnologiju, djelujući učinkovito popunjavanjem većine aviosjedala, a što znači da putnik na letu easyJet-a ostavlja 22% manje ugljičnog dioksida nego putnik na tradicionalnim zrakoplovnim kompanijama na istim relacijama.
Inovacija je zapisana u našem genetskom kodu – od samog početka smo počeli mijenjati način na koji ljudi koriste avionski prijevoz, a danas smo vodeći u industriji po digitalnoj implementaciji, internetskim uslugama, inženjerstvu i operativnim inovacijama kako bi našim putnicima putovanje učinili što lakšim i pristupačnijim.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.