SEMINAR COWORKING ZADAR TIMA Pokreni svoju karijeru

U sklopu aktivnosti projekta „Coworking Zadar – suradnjom do inovacija”, projektni tim organizira seminar pod nazivom „Pokreni svoju karijeru“ u novouređenom prostoru COIN – Coworking Industries. Seminar će se održati u četvrtak, 5. Studenog, u prostoru COIN-a, Put Murvice 16, s početkom u 18 sati. COIN-ov suradnik Andrey Shtylenko, voditelj je seminara, koji se održava na engleskom jeziku.

Seminar je namijenjen svima koji žele započeti freelance karijeru ili imaju ideju o započinjaju vlastitog posla, ali im nedostaje korisnih savjeta i informacija od ljudi koji su prošlo kroz sličan poslovni put i koji im mogu priližiti faktore ključne za dugoročni uspjeh i upozoriti na moguće pogreške.

Inače, Andrey Shtylenko, voditelj seminara, serijski je poduzetnik koji je u posljednjih 10 godina suosnovao brojne tvrtke za e-poslovanje diljem Europe, Rusije i SAD-a. Trenutno živi u Hrvatskoj te radi kao aktivni suradnik lokalne startup zajednice.

Zbog ograničenog broja mjesta, svi zainteresirani dolazak na seminar trebaju prijaviti na https://www.entrio.hr/event/pokreni-svoju-karijeru-coin-2816. Koatizacija se ne naplaćuje.