ŠEŠELJ SE NAKON PRESUDE RUGA HRVATIMA Braniteljske udruge najavile prosvjede! ŠEŠELJ SE NAKON PRESUDE RUGA HRVATIMA Braniteljske udruge najavile prosvjede!
Nakon oslobađajuće presude, Vojislav Šešelj obratio se novinarima i poručio kako je donijeta jedina moguća presuda. ‘Izražavam ogromno žaljenje što moji bliski prijatelji Milan... ŠEŠELJ SE NAKON PRESUDE RUGA HRVATIMA Braniteljske udruge najavile prosvjede!

Nakon oslobađajuće presude, Vojislav Šešelj obratio se novinarima i poručio kako je donijeta jedina moguća presuda.

‘Izražavam ogromno žaljenje što moji bliski prijatelji Milan Martić, Zdravko Tolimir, Radovan Karadžić i drugu nisu imali u sudskom vijeću časne i poštene suce’, rekao je danas na haškom sudu oslobođeni radikal tijekom konferencije za novinare koju je sazvao povodom izrečene presude.

Pohvalio se kako je presuda donesena na temelju toga što je on pobio dokaze i ‘falsificirane dokumente’.

‘Prođoh bez kazne, a mogao sa dobiti barem malo da ne bijesne ovako srpski neprijatelji’, rekao je.

Podsjetio je kako je ideja velike Srbije snažna i bez njega. ‘Ja sam dijelić doprinio svojim angažmanom. Ideja velike Srbije je besmrtna’, poručuje.

Na pitanje hoće li sada tužiti haški sud kazao je kako je već podnio zahtjev za isplatom 12 milijuna eura odštete, a da razmišlja i o tome da i traži još dva milijuna. Srbiju, kaže, neće tužiti.

Braniteljske udruge u Hrvatskoj najavljuju prosvjede, kako u Zagrebu tako i u drugim gradovima.