Severina i grčki pjevač Antonis Remos na otvorenju Zadar Dogus turnira

Najpopularnija regionalna pop zvijezda Severina održat će spektakularni koncert na otvaranju ovogodišnjeg Zadar Dogus turnira.

Na jedinstvenom koncertu 23. rujna u dvorani Krešimira Ćosića, Severini će se pridružiti i najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos. Vrhunska produkcija i najveći hitovi obje zvijezde garancija su nezaboravnog provoda na kojem se očekuju gosti iz cijele Europe, kao i sami sudionici turnira.

Na ovogodišnjem Zadar Dogus turniru nastupa finalist ovogodišnje završnice Eurolige, grčki Olympiakos, koji u Zadar dolazi po prvi puta, kao i njemački Bayern te beogradska Crvena zvezda. Pobjednik prošlogodišnjeg turnira Fenerbahçe, kao i turska Darussafaka te domaćin Zadar dobro su upoznati sa svim prednostima ovog vrhunski organiziranog turnira.

Turnir na kojem sudjeluje čak pet Euroligaša igra se uz izravne TV prijenose u Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj te u zemljama regije. Iznimna zainteresiranost za turnir najavljuje dolazak velikog broja gostiju koji će, popunivši kapacitete u Zadru i okolici, itekako doprinjeti produženju turističke seozne. Uz brojne popratne aktivnosti tu su i Kids day, brojni players partiji ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira.

Ulaznice za koncert Severine i Remosa mogu se kupiti u pretprodaji putem službene stranice turnira www.s-event.hr i u sustavu Ticket shopa ( www.tiscketshop.hr) po cijeni od 70 kuna.