Sexymotherfuckers večeras na Advent donose pjesmu o snijegu u Zadru


„Očekujte neočekivano“, poručuje Ivo Petrić, frontman zadarskog benda Sexymotherfuckers, koji večeras od 20:30 sati nastupa na Adventu u Zadru.

Nakon sinoćnjeg nastupa Zorana Jelenkovića, današnjim koncertom nastavlja se niz zadarskih izvođača. Nakon Sexymotherfuckersa sutra od 21 sat nastupa Jure Brkljača, a na samu Novu godinu grupa Vista.

– Bit ćemo fini, umjereni, kao uvijek. Od 20:30 sati kreće naš poznati hop-cup, veselica, uru i po do dvi čiste zabave. Bude li ljudi kao na Dalmatinu i Rozgi, svirat ćemo cilu noć, kaže Petrić.

Osim poznatih hitova kao „Ajme meni nije mi dobro“ i „Napolitanke“ Zadrani će moći premijerno čuti i niz skladbi s novog albuma. Jedna od pjesama koju su svega nekoliko puta izveli je pjesma o snijegu u Zadru, a s obzirom na učestalost ove padaline u Zadru i božićne temperature, očekuje se da će za sljedeći pripremiti pjesmu o zadarskim komarcima na Novu godinu.

Koncert se organizira u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra i uz potporu Hotela Kolovare, koji je jedan od ovogodišnjih partnera Adventa. Direktor Hrvoje Šestan kaže kako je ovo jedan od načina na koji Hotel Kolovare želi darovati lokalnu zajednicu.

– Vrijeme je darivanja, a kao domaća hotelska kuća vezani smo uz naše ljude, kojima želimo omogućiti da i na jedan ovakav način veselije provedu ove blagdane, kaže Šestan.