SIGURNOST KROZ SINERGIJU Uspješan prvi Seminar ‘Boksom protiv nasilja’

S velikim zadovoljstvom objavljujemo uspješan završetak prvog Trening Seminara samoobrane za studente i srednjoškolce u sklopu projekta “Boksom protiv nasilja”. U organizaciji Boksačkog kluba Ares i Krav Maga Zadar, seminar je privukao preko stotinu polaznika željnih znanja o samoobrani, čime smo zajedno napravili veliki korak prema promicanju sigurnosti i prevencije nasilja među mladima.

Održan 20. siječnja u dvorani Damir Zrilić-BK Ares, na adresi Šrc Višnjik, Ulica Domovinskog rata, ovaj događaj nije bio samo prilika za učenje, već i platforma za razmjenu iskustava i izgradnju zajednice koja dijeli iste vrijednosti sigurnosti i zaštite.

Zahvaljujemo Studentskom zboru Sveučilišta u Zadru Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi – Zadar, našim predavačima Nikoli Marketinu, Vedranu Bajlu i Mili Romiću te svima vama koji ste doprinijeli da ovaj seminar bude koristan i motivirajući.

Njihova prisutnost i angažman su dokaz da je interes za samoobranu i sigurnost sve veći i da zajedno možemo stvoriti snažniju i osvješteniju zajednicu.
Njihova fokusiranost, suradnja i entuzijazam tijekom seminara stvorili su lijepu atmosferu, gdje je svaki sudionik aktivno sudjelovao na nastavi.
Učenje i zajedništvo koje je vladalo među polaznicima, dok su savladavali tehnike samoobrane, bila je pravo svjedočanstvo sinergije sigurnosti koju zajedno gradimo.

Nastavljamo s našom misijom edukacije i osnaživanja – sljedeći moduli i nastavci će uslijediti u trećem mjesecu