Šime Sekula bit će kandidat HDZ-a za načelnika općine Bibinje

Na sjednici Općinske organizacije HDZ-a Općine Bibinje jednoglasno je donesena Odluka kako će HDZ za mjesto načelnika Općine Bibinje kandidirati dosadašnjeg zamjenika načelnika i predsjednika Općinske organizacije Šimu Sekulu.

–          Prije svega zahvaljujem na ukazanom povjerenju Općinskoj organizaciji koja je na ovaj način pokazala da vjeruje i meni, ali i ljudima s kojima planiram nakon lokalnih izbora preuzeti odgovornost za vođenje Općine, ali isto tako osigurati da naša sredina bude mjesto ugodnog življenja – rekao je Sekula.

Predstavljajući svoju kandidaturu Sekula je rekao kako u izbore ulazi kao kandidat koji će stajati iza svakog stanovnika općine Bibinje.

–          Nikada neću zažmiriti niti na jedan problem našega stanovništva. Moja kandidatura pokazatelj je želje za bolje sutra, bolje sutra za nas i našu djecu te želja za stvaranjem primjera jedne od najboljih općina u Republici Hrvatskoj. Znanje, želja, volja i žrtva podnijeti teret koji nosi dužnost načelnika Općine Bibinje je nešto što sam spreman preuzeti. Do sada kao zamjenik općinskog načelnika trudio sam se zastupati isključivo interese stanovništva naše općine, uvijek sam u svome nastupu brinuo o interesima i problemima svakog dijela Bibinja i tako će uvijek biti.

Sekula je istaknuo kako je njegova kandidatura nagovještaj za bolje sutra, koje je predvođeno mladim ljudima koji znaju i mogu.