Šimičević: Nisam pobjegao iz Maslenice tijekom rata nego prije početka rata! Šimičević: Nisam pobjegao iz Maslenice tijekom rata nego prije početka rata!
Članak koji smo na portalu Kalelarga info objavili nedavno, a u kojem piše kako je glavni savjetnik za odnose s javnošću Stipi Vuliću, načelniku... Šimičević: Nisam pobjegao iz Maslenice tijekom rata nego prije početka rata!

Članak koji smo na portalu Kalelarga info objavili nedavno, a u kojem piše kako je glavni savjetnik za odnose s javnošću Stipi Vuliću, načelniku Općine Jasenice, mještanin koji je uoči Domovinskog rata kukavički pobjegao u Australiju, Ivan Šimičević, koji je, dok su naši heroji ginuli braneći Domovinu, obilazio koncerte i djecu naslikavao s popularnim pjevačima 1992. godine, čime se pohvalio na Facebooku, izazvao je tešku nervozu.

Podsjetimo, Šimičević je na Facebooku stvorio grupu u kojoj se okupljaju Jeseničani, a on izigrava glasnogovornika novom načelniku Stipi Vuliću, od kojega dobiva informacije i onda ih objavljuje u grupi.

Nakon što je na portalu objavljen članak u kojem se navodi da je Stipe Vulić, koji je načelnik postao zahvaljujući glasovima 536 mještana, kupio novu luksuzno opremljenu Škodu Octaviju, iako je njegov vijećnik Anton Vulić na televiziji dva mjeseca ranije tvrdio da im općinska auta ne trebaju, krenuo je niz uvreda i prijetnji od Šimičevića, njegove sestre Ivanke, te barem 20 lažnih Facebook profila koji su kreirani u svrhu osvjetljavanja obraza načelniku Vuliću.

Uvrede i prijetnje novinarki od Šimičevića, njegove sestre i drugih

Šimičević koji živi u Australiji išao je toliko daleko da je “kopao” po privatnom životu novinarke, u grupi na Facebooku dijelio sliku njenog privatnog automobila i raznim objavama vrijeđao i pozivao na linč.

No, sve to što rade ne može primijeniti činjenice, a to je da je Ivan Šimičević kukavički pobjegao uoči Domovinskog rata u Australiju, zabavljao se po koncertima dok su hrvatski branitelji ginuli, a sada glumi velikog domoljuba okićen hrvatskim grbovima, i preko Facebooka vodi kampanju Stipi Vuliću, bivšem konobaru, skladištaru i prodavaču WC školjki, koji je zahvaljujući 536 glasova postao načelnik Općine Jasenice i brže bolje u prvih par mjeseci mandata kupio općinskim novcem novi luksuzan automobil za sebe.

S obzirom na završenu strukovnu školu, radno iskustvo konobara, skladištara i prodavača wc školjki, nije sposoban za pripreme EU projekata i aplikaciju prema EU fondovima, pa namjerava u općini uhljebiti diplomiranog ekonomistu da se time bavi jer on ne zna. Za Badnjak je objavio natječaj za novo radno mjesto. To će općinu godišnje koštati otprilike dodatnih 200.000 kn.

Čudan odnos Šimičevića i Vulića

Nakon svega, i Vulić i Šimičević su nam poslali demantije, u kojima zapravo potvrđuju sve što smo napisali.

Vulić je u svom demantiju potvrdio kupnju Škode, uhljebljenje još jedne osobe u općinu, svoju neobrazovanost koja se svodi na to da je u 31 godinu života završio samo srednju strukovnu školu, te da nije mlad i obrazovan kako se u kampanji predstavljao.

S druge strane, Šimičević je potvrdio da je uoči Domovinskog rata pobjegao u Australiju, da se nije vratio ni uključio u obranu Domovine.

Ivan Šimičević 1992. slikao se s Oliverom Dragojevićem. Obilazio je koncerte po Australiji dok su naši hrabri ratnici ginuli braneći Jasenice, Maslenicu i smrzavajući se po buri na Velebitu

Šimičević kaže kako nije glasnogovornik Stipi Vuliću, a danonoćno se bavi njime u Facebook grupi, objavljuje dnevno po 10 objava, opravdava ga, objašnjava što je htio reći, iznosi povjerljive informacije iz općine…

Ako mu nije glasnogovornik, ni rođak, ni prijatelj, a toliko je opsjednut s njim, postavlja se pitanje je li možda zaljubljen u mlađeg od njega i neoženjenog Stipu Vulića?!

S obzirom da zakon nalaže da objavimo demantij Ivana Šimičevića, u nastavku ga prenosimo u cijelosti.