Sinoć zapaljeni radionica i osobni automobil u vlasništvu dvoje Zadrana Sinoć zapaljeni radionica i osobni automobil u vlasništvu dvoje Zadrana
Sinoć oko 21,20 sati  zaprimljena je dojava kako je izbio požar na radionici u ulici Nikole Tavelića u Zadru, a potom i na osobnom... Sinoć zapaljeni radionica i osobni automobil u vlasništvu dvoje Zadrana

Sinoć oko 21,20 sati  zaprimljena je dojava kako je izbio požar na radionici u ulici Nikole Tavelića u Zadru, a potom i na osobnom vozilu parkiranom u Ulici bana Tome Erdodyja Bakača. Požar su ugasili vatrogasni, a na mjestu događaja je policija započela s provođenjem očevida i drugih potrebitih mjera i radnji.

Obavljenim očevidom sumnja se da je nepoznati počinitelj u Ulici Nikole Tavelića  došao do radionice za obradu metala 21-godišnjeg vlasnika, gdje je namjerno izazvao požar u unutrašnjosti, a potom namjerno izazvao požar na osobnom vozilu marke Škoda u vlasništvu 41-godišnjakinje, parkiranom u obližnjoj ulici.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom nad jednom muškom osobom, koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom te utvrđivanja svih okolnosti, kao i materijalne štete.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.