Siromašnim obiteljima s više djece podijeljene božićne jelke i paketi hrane

U sklopu manifestacije Đir po gradu i prvog Adventa u Zadru u organizaciji Soundset centar radija se nastavio zabavno – humanitarni program pod nazivom „SVI zaJEDNO za RADOST BOŽIĆA” uz ULTRA SONIK na Trgu Petra Zoranića u Zadru.

Nakon atraktivnog svečanog otvaranja Adventa, eko svjetlosne instalacije, 9 dječjih božičnih festivala, najduže božićne čestitke i Utrke Djedova Božičnjaka uslijedila je danas od 10 sati i humanitarna akcija ”25 borova za 25 obitelji”, za korisnike socijalne samoposluge u Zadru. Uz  generalnog pokrovitelja događanja Ultra Sonik, Baumax se također priključio humanitarnoj akciji i donirao borove. U sklopu utrke Djedova Božičnjaka su se prikupljali prigodni darovi a danas su se  donirali obiteljima – korisnicima Socijalne samoposluge u Zadru koje  imaju veći broj djece. Sve je koordinirano sa Socijalnom samoposlugom i Caritasom iz Zadra koji su pomogli izabrati nagrađene obitelji.   Nazoćnima se obratila Mirjana Tadić iz Caritasa i Nikola Sorić, vlasnik Ultra Sonika koji je najavio nastavak pomaganja socijalnio ugroženim obiteljima i zadarskoj samoposluzi.  Ovom humanitarnom akcijom, ekipa Soundset Centar radija, nastavila je zajedno s Ultra Sonikom pomagati zadarskoj socijalnoj samoposluzi.

Finale tradicionalne božićnice Novog radija na Trgu Petra Zoranića

Zabavni program na trgu Petra Zoranića se nastavio od 11 sati uz Novi Radio koji je dijelio darove svojim slušateljima uz emisiju Radiolino i tradicionalnu Božićnicu Novog radija. Darovi koje su dijelili Radiolino, maskota Novog radija i Djed Božičnjak oduševili su slušatelje, djecu i odrasle koji su se zatekli na Trgu Petra Zoranića. Ovu lijepu gestu na sam Badnjak su potmogli pokrovitelji Bakmaz, Dimaris, Sonik, Baumax, Vražap, Pelješki vinogradi, Intermod, Geront, Frizerski studio Goga i kozmetički salon Zara.

Na Adventu u Zadru vladala je danas vesela atmosfera.

Na Narodnom trgu građani su uživaliu u dalmatinskim zvucima klape Niko.

Sutra na Božić od 20 sati na Trgu Petra Zoranića nastupa naša fenomenalna Nela Šarić.