Skakao po automobilima, razbijao ih, a jednog gurnuo u more! Skakao po automobilima, razbijao ih, a jednog gurnuo u more!
Na nekoliko automobila vandal je razbio stakla, a ovome koji je bio bliže mora, spustio je ručnu i gurnuo ga je s rive na... Skakao po automobilima, razbijao ih, a jednog gurnuo u more!

Na nekoliko automobila vandal je razbio stakla, a ovome koji je bio bliže mora, spustio je ručnu i gurnuo ga je s rive na predjelu Jaz u more.

Vandale je snimio čitatelj 24 sata na biogradskoj rivi u subotu ujutro prije odlaska na posao.

U blizini ne postoji nikakav klub ili diskoteka, otkud bi mladi, eventualno pod utjecajem alkohola, mogli napraviti ovakvu štetu na putu kući. Čitatelj vjeruje da je počinitelj ipak netko stariji. – U blizini nema mjesta za noćne izlaske, samo osnovna škola. No vidljivi su otisci tragova nečijih cipela pa se može zaključiti da se gazilo i skakalo po vjetrobranskom staklu auta. No broj cipela je velik, pa bih rekao da su pripadale krupnijem čovjeku,istaknuo je čitatelj 24 sata.

U zadarskoj policiji su potvrdili da je u Biogradu vozilo oštećeno i da je završilo u moru, te da sumnjaju da ga je počinitelj najvjerojatnije gurnuo u more. Rekli su da su oštećena još dva vozila i motokultivator. Tko je to učinio još ne znaju, ali vandala ili više njih još uvijek traže. Zasad nije poznata visina štete koju su vlasnici vozila pretrpjeli.

To će se znati nakon što dođu u policijsku postaju i sami procjene štetu koji im je netko počinio, najvjerojatnije iz obijesti.