Skandal sa Šošom bez teksta ostavio i Milijana Brkića, šefa izbornog stožera HDZ-a

I Milijana Brkića, šefa izbornog stožera HDZ-a, bez teksta je ostavio skandal koji potresa Zadar posljednjih dana, a vezan je uz istaknutog HDZ-ovca Željka Šošu.

Podsjetimo, njega DORH tereti da je zlostavljao, prijetio smrću i zatočio bivšu glasnogovornicu u svom uredu u prostoru Javne vatrogasne postrojbe Grada Zadra. S njom je, tvrde iz Državnog odvjetništva u Zadru, bio u ljubavnoj vezi, a do problema je došlo kad ga je ostavila zbog mlađeg dečka.

S obzirom da se radi o istaknutom HDZ-ovcu, koji je svojedobno bio i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, te je već peti mandat za redom vijećnik u Skupštini Zadarske županije, ovaj događaj prouzročio je veliku štetu stranci uoči parlamentarnih izbora.

Stoga smo susret s predsjednikom izbornog stožera HDZ-a i glavnim tajnikom stranke, Milijanom Brkićem, kojeg smo sreli u Zagrebu, iskoristili da ga pitamo kako komentira ovaj skandal i koliku štetu će nanijeti HDZ-u uoči parlamentarnih izbora.

“Nemam komentara na to što se događa u Zadru.” – kazao je Brkić, a na pitanje kolika šteta je nanijeta ovom aferom HDZ-u, odgovorio je kako bi radije odgovarao pismenim putem.

“Sastavite par pitanja o tome i pošaljite glasnogovorniku Ivanu Jabuki na mail, pa ću Vam odgovoriti. ” – obećao je Brkić kojeg smo sreli u kavani jednog zagrebačkog hotela, gdje se našao na kavi s popularnim pjevačem Miroslavom Škorom.

Podsjetimo, ni Božidar Kalmeta nije imao komentara na ovaj slučaj, a Zvonimir Vrančić je kazao kako je ovo “Šošina privatna stvar. “