SKANDAL U HDZ-U: Željko Šoša uhićen jer je zatočio i maltretirao glasnogovornicu! SKANDAL U HDZ-U: Željko Šoša uhićen jer je zatočio i maltretirao glasnogovornicu!
Zadarski HDZ ne dočekuje parlamentarne izbore u najboljem ozračju. Nakon što se direktor ŠCR Višnjik, Denis Karlović, potukao u dvorani Mocirama sa Dariom Vrsaljkom,... SKANDAL U HDZ-U: Željko Šoša uhićen jer je zatočio i maltretirao glasnogovornicu!

Zadarski HDZ ne dočekuje parlamentarne izbore u najboljem ozračju.

Nakon što se direktor ŠCR Višnjik, Denis Karlović, potukao u dvorani Mocirama sa Dariom Vrsaljkom, te tako nanio štetu HDZ -u, došlo je do još goreg skandala i to sa zapovjednikom Javne vatrogasne postrojbe Grada Zadra, Željkom Šošom.

Nakon što ga je 32-godišnja glasnogovornica prijavila za protupravno oduzimanje slobode, Šoša je uhićen, te je nad njim u tijeku kriminalistički postupak.

Policiji je događaj prijavljen 19. listopada na osnovu čega je 59-godišnji Šoša priveden u ponedjeljak poslijepodne, od kada se nalazi na istrazi u Policijskoj upravi.
Do zatočenja je došlo u  uredu šefa  zadarskih vatrogasaca u sjedištu Javne vatrogasne postrojbe na Murvičkoj ulici.

Ovaj slučaj dodatno je narušio ugled HDZ-U,  budući da je Šoša dugogodišnji visokopozicionirani član stranke, koji je odradio nekoliko mandata u Županijskoj skupštini, gdje je i sada vijećnik, a bio je i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, a kasnije i dopredsjednik.

 • janko

  21. listopada 2015. #1 Author

  to su ugledni HDZ građani, vjernici i kršćani, sramota. Još ako ima ženi i djecu i s njima nedjeljom odlazi na misu. kome se moli. fuj

  Odgovori

 • yuga majka

  22. listopada 2015. #2 Author

  Streljati

  Odgovori

 • Kobac

  22. listopada 2015. #3 Author

  Namještaljka…garant…

  Odgovori

 • Šmrk

  22. listopada 2015. #4 Author

  Kolega Šosa, drži se

  Odgovori

 • Sudac

  25. listopada 2015. #5 Author

  A sto ti smrku podrzavas ovog lika bice jw i tebe zaposlija sigurno . A dije onaj policanac s harmonikom cujem da dobeo rosjo svira a jos bolje se uvlaci u supak !

  Odgovori

 • Gahjaagja

  26. ožujka 2016. #6 Author

  Jadna ta ženskica, dobro je za jebao ovaj lik. Cijeli se grad ruga s njom, a on je ispao frajer. Star debeo i obješen a mlada cura pravi budalu od sebe i izvodi cirkusa a sve zato jer je neće oženi. Nevmogu to razumit, vraga će joj on.

  Odgovori

  • Mihaela

   27. ožujka 2016. #7 Author

   Stari manipulator uvatio mlado meso i zajebava je. Biće joj laže da je voli i da će je oženit a ona jadnica viruje…. da je voli ne bi joj dao da se sramoti i istupa javno sa svojim imenom, a ona to plitka pa ne kuži. Ona mora sa tom sramotom živite još 40 godina u ovom gradu a čujem da ona ima i dicu… a stari gad će ionako krepucnit za koju godinu od starosti. Prošao je svoje.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.