SKUPINA MLADIĆA IZVRIJEĐALA RELAKSICE “Što niste poginule 1991. godine?!”

Predsjednica zadarske udruge “Relaks”, Katja Pijaca, objavila je na svom Facebook profilu vijest o neugodnostima i vrijeđanju kojem su ona i druge članice bile izložene od strane skupine mladića koji su igrali mali nogomet na igralištu pored kojeg su prolazile sinoć nakon treninga.

“Tražim riječi, pokušavam na primjeren način opisati što nam se dogodilo sinoć nakon sata sportske rekreacije.
Završivši s vježbanjem izašle smo iz dvorane i krenule prema sportskom igralištu gdje su neki mladići igrali nogomet pod svjetlom/ do sada nismo naišle na takvu ekipu/.
Neke relaksice su malkice ušle u teren kako bi uz žicu izašle s terena, a jedna od njih je loptu koja joj je taman naišla na nogu udarila prema golmanu.
Tu je počelo nekakvo dobacivanje, a kako sam ja išla zadnja čula samo viku i kada sam upitala jednog od mladića u čemu je problem on mi je drsko odgovorio da ovo nije kalelarga i što nismo u krevetu.
Jedan je zavikao: “ŠTO VAS NISU UBILI 1991 godine”???
Riječi koje su “padale” kao nekada granate ne mogu ovdje napisati jer eto ipak mi moj odgoj ne dozvoljava a ni godine.
Relaksica je bilo od 37 do 77 godina..računajte koliko smo imale godina i koliko su oni imali ..a grupa je bila od 20- 30 godina.
Možda su neki od njih i očevi, imaju majke, bake..kako će odgajati svoju djecu, kako će poštivati starije, kako će dijeliti dobro od lošeg i do kada ćemo spominjati i pitati gdje si bio i što si radio 1991 godine…,
jer tih godina mi smo radile pod granatama, bez struje i vode da bi oni danas udarali loptu..
Zemljo otvori se!!!
Gdje ste bili 1941 godine..gdje ste bili 1991 godine a ja se pitam gdje smo 2016 godine????
P.S Slijedeći put zovem policiju!!!” – najavila je Katja Pijaca.