Slavlje povodom vjenčanja manekenke Silvije Beretin trajalo pet dana Slavlje povodom vjenčanja manekenke Silvije Beretin trajalo pet dana
Silvija Beretin, jedna od poznatijih hrvatskih manekenki u Njemačkoj, udala se početkom godine u Kopenhagenu za svog odabranika Dimitrija Finkelsteina. Tim povodom nedavno je... Slavlje povodom vjenčanja manekenke Silvije Beretin trajalo pet dana

Silvija Beretin, jedna od poznatijih hrvatskih manekenki u Njemačkoj, udala se početkom godine u Kopenhagenu za svog odabranika Dimitrija Finkelsteina.

Tim povodom nedavno je u Zadru okupila brojne prijatelje iz cijelog svijeta koji su vjenčanje proslavili u jednom luksuznom hotelu, izvijestio je Večernji list.

Silvija je plijenila pažnju u vjenčanici Yannisa Togosa, glavnog dizajnera brenda Kathy Heyndels.

Lijepoj manekenki kuma na vjenčanju bila je Marija Piskač, također poznati hrvatski model.

Nakon lude djevojačke večeri na Mykonosu, zadarsko slavlje trajalo je čak pet dana.

Naša sugovornica priznaje da joj je najromantičniji trenutak bio puštanje lampiona ljubavi.

Silvija Beretin rođena je u njemačkom Krefeldu, no u domovinu se vratila s devet godina.

Danas surađuje s poznatim agencijama diljem svijeta.

Rado se prisjeti snimanja za modne brendove kao što su Armani i La Perla, ali i Milano Fashion Weeka te modnih editorijala u Kini, Južnoj Africi, Londonu i Ateni. Nosila je revije uz bok najutjecajnijih manekenki poput Naomi Campbell i Karle Devine.

Prošle godine u njemačkom Bad Homburgu osvojila je Večernjakovu Domovnicu za najpopularniju medijsku osobu u hrvatskom iseljeništvu.