SMRT DJEVOJČICE Stvorimo državu u kojoj nasilnike neće gledati kao roditelje! SMRT DJEVOJČICE Stvorimo državu u kojoj nasilnike neće gledati kao roditelje!
Marko Vučetić, kandidat za gradonačelnika Zadra, osvrnuo se na tragičnu smrt dvogodišnje djevojčice koju su zlostavljali roditelji. “Umrla je djevojčica koja je umjesto roditelja... SMRT DJEVOJČICE Stvorimo državu u kojoj nasilnike neće gledati kao roditelje!

Marko Vučetić, kandidat za gradonačelnika Zadra, osvrnuo se na tragičnu smrt dvogodišnje djevojčice koju su zlostavljali roditelji.

“Umrla je djevojčica koja je umjesto roditelja imala nasilnike. Država je u nasilnicima vidjela roditelje. Obiteljsko nasilje je nasilje, a ne obitelj.
Ova država ide iz tragedije u tragediju, iz laži u laž, iz nasilja u nasilje, iz obmane u obmanu. I sve to mi podržavamo. Sve su to, dakle, naše tragedije, laži, nasilja i obmane.
Nasilna smrt uvijek obvezuje. Smrt ove djevojčice nas obvezuje da stvorimo državu u kojoj nasilnici neće biti promatrani kao roditelji.”