Šoša: Bit će nam žao ako Kapović ode iz koalicije, al koga nema bez njega se može Šoša: Bit će nam žao ako Kapović ode iz koalicije, al koga nema bez njega se može
Jutros je održan sastanak na kojem su bili Božidar Kalmeta, Željko Šoša, Božidar Longin i Ante Babić s jedne strane, a s druge strane... Šoša: Bit će nam žao ako Kapović ode iz koalicije, al koga nema bez njega se može

Jutros je održan sastanak na kojem su bili Božidar Kalmeta, Željko Šoša, Božidar Longin i Ante Babić s jedne strane, a s druge strane Kristijan Kapović, Antonio Vučetić, Milan Stojanov i Marko Klanac.

Razgovaralo se o nastavku međusobne suradnje i dogovorenoj koaliciji, a sastanak je, kako doznajemo, završio u ugodnom tonu, barem što se tiče HDZ-ovaca.

Željko Šoša, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Skupštini Zadarske županije, kazao nam je kako smatra da Kapovićeva ekipa nema razloga istupati iz koalicije, te da ako i postoje neke nesuglasice, da se one mogu riješiti.

“Dobar dio njihovih zahtjeva vezano za školske odbore smo ispunili, župan je spreman surađivati s njima oko proračuna, a i oko svega ostalog. Istina je da je možda mogao neke stvari ubrzati, ali on ne bježi od svojih obaveza. Do kraja mandata ima više od 3 i po godine i sve se stigne.” – kazao je Šoša dodajući kako će i Kalmeti i njemu biti žao ako Kapovićevi vijećnici napuste koaliciju.

“Antonio Vučetić nam se jako svidio, jako dobro vodi sjednice skupštine i perspektivan je mladi političar. Stojanov i Klanac su također kvalitetni vijećnici i rado bismo ih imali uz sebe. Mi razumijemo Kapovića koji je nestrpljiv kad treba nešto rješavati, on je na Viru napravio nevjerojatan uspjeh i godinama uspješno vlada, ali ovo je malo drugačija situacija i treba imati strpljenja.” – poručio je Šoša.

“Ne znamo što će biti na toj konferenciji za medije koju je Kapović sazvao za sutra, bit će nam žao ako odu, ali znate kako se kaže – koga nema bez njega se može. Mi imamo i bez njih i više nego dovoljno vijećnika za većinu u Skupštini. Naravno, uvijek je bolje da nas je više.” – zaključio je Šoša.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.