ŠPANJOLCI OBJAVILI KNJIGU O LUKI MODRIĆU Od siromašnog izbjeglice do nogometne zvijezde! ŠPANJOLCI OBJAVILI KNJIGU O LUKI MODRIĆU Od siromašnog izbjeglice do nogometne zvijezde!
Knjiga ‘Luka Modrić: Sin rata’ (Luka Modric: El hijo de la guerra) španjolskih sportskih novinara Vicentea Azpitartea i Jose Manuela Puertasa, a čiji je... ŠPANJOLCI OBJAVILI KNJIGU O LUKI MODRIĆU Od siromašnog izbjeglice do nogometne zvijezde!

Knjiga ‘Luka Modrić: Sin rata’ (Luka Modric: El hijo de la guerra) španjolskih sportskih novinara Vicentea Azpitartea i Jose Manuela Puertasa, a čiji je predgovor napisao i predsjednik HNS-a Davor Šuker predstavljena krajem ožujka u Madridu, plijeni sve više pažnje tamošnje javnosti.

Podsjetimo, knjiga od 208 stranica puštena je u prodaju u španjolskim knjižarama, a u njoj se nalaze mišljenja Modrićevih prijatelja, suigrača, novinara i trenera. Hrvatski veznjak došao je u ‘Kraljevski klub” u ljeto 2012. godine iz londonskog Tottenhama.

Autori knjige su sportski novinari izdavačke kuće Libertad Digital u čijem vlasništvu su istoimene internetske novine i radijska postaja.

U knjizi se govori o Lukinom djetinjstvu, ratnim danima, smrti djeda kojeg su ubili četnici, izbjegličkim danima, te razvoju sportske karijere.