SPEKTAKL Mladen Grdović i prijatelji na Višnjiku 15. veljače! SPEKTAKL Mladen Grdović i prijatelji na Višnjiku 15. veljače!
Za Mladena Grdovića prošli je vikend bio – radni. Ne na pozornici nego u probnoj dvorani gdje je s pratećim bendom Romantic i ostalim... SPEKTAKL Mladen Grdović i prijatelji na Višnjiku 15. veljače!

Za Mladena Grdovića prošli je vikend bio – radni. Ne na pozornici nego u probnoj dvorani gdje je s pratećim bendom Romantic i ostalim kolegama, koji će biti gosti na njegovu koncertu 15. veljače u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, punom parom uvježbavao program. Repertoar i mnoga iznenađenja što su nam ih Mladen i prijatelji pripremili jamče vrhunsku zabavu. Bit će to retrospektiva najvećih hitova iz četrdesetogodišnje karijere , gotovo tri sata vrhunske zabave i dobrog raspoloženja.

Uz do sada najavljene Mladenove goste, na pozornicu će se popeti i još dva izvođača!!! Zadranima su dobro poznati, ali tko su – nek’ za sada ostane mala tajna.
Ulaznica ima još malo, kažu iz organizacije koncerta. Dvorana Krešimira Ćosića je velika, ali pozornica, ozvučenje i tehnika zauzet će dio partera. Zato ne želimo da se posjetitelji gužvaju ili da nemaju mjesta u gledalištu pa će vrata dvorane biti otvorena već od 18, 30 sati.
Ovaj će koncert biti istinski Valentinovski spektakl.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.