Spektakularan doček Nove godine na Viru uz Luku Nižetića Spektakularan doček Nove godine na Viru uz Luku Nižetića
Tradicionalni doček Nove godine na otvorenom na Viru ovog će ponedjeljka, na Silvestrovo, biti nikad dosad viđeni spektakl – tvrde u destinacijskoj menadžment kompaniji... Spektakularan doček Nove godine na Viru uz Luku Nižetića

Tradicionalni doček Nove godine na otvorenom na Viru ovog će ponedjeljka, na Silvestrovo, biti nikad dosad viđeni spektakl – tvrde u destinacijskoj menadžment kompaniji Vir turizam koja organizira novogodišnju proslavu. Tako će spektakularni novogodišnji vatromet uz konfete s pozornice, na kojoj će svirati i pjevati sjajna zadarska grupa Vista te kao zvijezda novogodišnjeg dočeka Luka Nižetić, biti nadopunjeni dodatnim specijalnim efektima koji se zasad čuvaju kao stroga tajna i iznenađenje.

– Takvi efekti još nisu viđeni na Viru, pa ih nećemo otkrivati da ne pokvarimo iznenađenje naših gostima. U svakom slučaju jamčimo vrhunsku zabavu i spektakl – kaže event menadžer Nina Peroš iz Vir turizma. A lijepu zabavu obećava i Luka Nižetić koji je na Viru uvijek imao vrhunske koncerte.
– Sjajno ćemo se zabaviti i zagrijati kako bi 2019. godinu dočekali u što boljem i ljepšem raspoloženju – poziva Luka sve Virane i žitelje iz cijele Zadarske županije na Vir. Grupa Vista svira od 21 sati, slijedi koncert Luke Nižetića od 22 sata do novogodišnjeg odbrojavanja i ponoći, a onda će ponovno Vista zabavljati sve posjetitelje otoka do jedan sat iza ponoći. Na štandovima Vir turizma i adventskim kućicama i dalje se nude kobasice, hot dog, fritule, kolačići te čajevi, rum punč, kuhano vino i žestice za zagrijavanje.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.