<strong>Sportaši HVIDR-e Zadar i ove godine se vratili sa medaljama iz Poreča</strong> <strong>Sportaši HVIDR-e Zadar i ove godine se vratili sa medaljama iz Poreča</strong>
U Poreču su od 25.11 do 27.11.2022. god. održane Sportsko rekreativne igre državne razine hrvatskog paraolimpijskog odbora i državno natjecanje u šahu. 22 sportaša... <strong>Sportaši HVIDR-e Zadar i ove godine se vratili sa medaljama iz Poreča</strong>

U Poreču su od 25.11 do 27.11.2022. god. održane Sportsko rekreativne igre državne razine hrvatskog paraolimpijskog odbora i državno natjecanje u šahu.

22 sportaša Udruge HVIDR-a Zadar sudjelovalo je na državnim natjecanjima u četiri discipline : viseća kugla, šah, elektronski pikado i boćanje.

Kao i do sada, sportaši Udruge predstavili su nas u najboljem svjetlu, a nisu izostale ni medalje.

Ekipa pikada ( Saša Grdović, Berislav Maričić, Davor Magaš, Renato Dunat , Mate Vrkić i Miraš Babović ) osvojila je 1. mjesto u ekipnom poretku sa 5823 boda , a Miraš Babović osvojio je  i 1. mjesto pojedinačno sa 1624 boda.

Ekipa boćara  ( Ante Šarić, Branko Gospić, Dušan Gavran, Davor Bevanda, Ivica Vanjak i Nikola Marić ) osvojila je 1. mjesto u trojkama , te 4. mjesto u parovima.