SPORTSKI SPEKTAKL NA VIŠNJIKU Jug Croatia Osiguranje pobjednik je Kupa Hrvatske!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jug Croatia Osiguranje pobjednik je Kupa Hrvatske! U napetoj finalnoj utakmici Jug CO pobijedio je momčad Primorje Erste Bank rezultatom 10:8 (3:3, 1:0, 2:1, 4:4). Najbolji strijelac u momčadi Jug CO bio je Felipe Perrone sa pet postignutih golova, tri gola dao je Josip Vrlić, dok su po jedan postigli Luka Lončar i Maro Joković. U momčadi Primorje EB najbolji strijelci bili su Anđelo Šetka i Cosmin Radu s dva gola, a po jedan gol postigli su Ante Vukičević, Nikola Dedović, Petar Muslim i Gonzalo Echenique.

“U jako teškoj utakmici osvojli smo ovaj trofej i zaista se nadam da nećemo stati na njemu.”- izjavio je trener pobjedničkog Juga CO Vjeko Kobešćak.

Potsjetimo, do finala dubrovački Jug CO stigao je uvjerljivo pobijedivši momčad splitskog Jadrana, a Primorje EB u polufinalnom susretu nadjačalo je Mornar Brodospas.

“Čestitam Jugu na pobjedi. Moji igrači dali su sve od sebe, borili se kao lavovi no nismo uspjeli. Idemo dalje, sezona je duga i nadam se da ćemo obraniti neki trofej.” – izjavio je Ivan Asić, trener Primorja EB.

Najkorisnijim igračem finalnog turnira Kupa Hrvatske proglašen je Felipe Perrone, igrač Juga CO.