SPORTSKI VIKEND NA VIŠNJIKU Igra se vaterpolo i košarka SPORTSKI VIKEND NA VIŠNJIKU Igra se vaterpolo i košarka
Ovog vikenda na Višnjiku od sportskih događanja na rasporedu su vaterpolo i košarka. KK Zadar će odigrati dvije domaćinske utakmice u dva dana, a... SPORTSKI VIKEND NA VIŠNJIKU Igra se vaterpolo i košarka

Ovog vikenda na Višnjiku od sportskih događanja na rasporedu su vaterpolo i košarka. KK Zadar će odigrati dvije domaćinske utakmice u dva dana, a prvu već večeras u petak 22. travnja u 19:00 sati kad u goste dolazi KK Gorica, riječ je o 7. kolu A1 muške košarkaške lige za prvaka.

U nedjelju se odmah igra utakmica 8. kola istog natjecanja u kojoj Zadar dočekuje Cibonu. Ovaj susret je na rasporedu također u 19:00 sati.

Za oba susreta prodaja ulaznica je na dan utakmice od 10:00 sati na blagajni ŠC Višnjik. U subotu 23. travnja na bazenu zatvorenog plivališta vaterpolo susret odigrati će mlađi kadeti VK Zadar 1952 i VK Solaris. Utakmica počinje u 11:00 sati.

U Zadru se održava i Prvenstvo Dalmacije za kadete u košarci, a tri utakmice uključujući jednu polufinalnu i finalnu igraju se na Višnjiku. Tako će se u pomoćnoj dvorani 3 u subotu u 15:30 sati susresti kadeti KK Split i KK Dubrovnik.

Jedno polufinale je na rasporedu u nedjelju u 09:30 u dvorani broj 3, a finale Prvenstva Dalmacije za kadete se igra u 14:30 u pomoćnoj dvorani 3, također u nedjelju. U subotu i nedjelju odigravaju se i utakmice županijske lige najmlađih kadeta i to po sljedećem rasporedu, u subotu u 09:00 sati u dvorani 3 susresti će se KK Tornado i ŠK Zadar (Ž), a u nedjelju se igraju tri utakmice, u 10:15 sati KK Bibinje – KK Voštarnica, u 11:30 sati KK Pakoštane – KK Zara, obje utakmice igraju se u dvorani broj 4. U pomoćnoj dvorani broj 3 u 11:30 sati svoj susret odigrati će KK Sonik Puntamika – KK ABC.