SPORTSKI VIKEND NA VIŠNJIKU Očekuju nas košarkaške i odbojkaške utakmice

Ovaj sportski vikend na Višnjiku bit će u znaku odbojke i košarke, naime u dva dana odigrat će se četiri odbojkaške utakmice, jedna košarkaška i održati međunarodni košarkaški turnir za mlade.

Sportska događanja otvaraju vaterpolisti, u petak 11. studenog na bazenu Zatvorenog plivališta odigrati će se susret u kategoriji kadeta između VK Zadar 1952 i VK Galeb. Utakmica počinje u 21:00 sat. U subotu će u 18:00 sati na bazenu mlađi juniori VK Zadar 1952 odmjeriti snage s vršnjacima iz VK Jadran.

U subotu i nedjelju održava se već tradicionalni međunarodni košarkaški turnir za mlade košarkaše „Gradu s ljubavlju” koji povodom Dana grada Zadra organizira Škola košarke Zadar. Ove godine na turniru sudjeluje osam momčadi: BC Cefa Basket iz Italije, KK Krka iz Slovenije, ŠK Cibona Vučići i KK Dubrava iz Zagreba, OKK Dražen Petrović iz Šibenika te KK Sonik Puntamika, ŠK Zadar I i ŠK Zadar II. Natjecanje počinje u subotu u 9:00 sati i održavati će se cijeli dan u dvoranama 3 i 4. Utakmice za plasman igraju se u nedjelju od 9:00, a finale je na rasporedu u 12:00 sati u dvorani broj 3. U 13 i 30 je svečano zatvaranje turnira.

U subotu u 20:15 u dvorani 3 na rasporedu je utakmica 7. kola A1 ženske košarkaške lige između ŽKK Zadar i ŽKK Šibenik, a u 20:30 u dvorani broj 4 u 5. kolu 1. odbojkaške lige za seniorke odbojkašice Zadra dočekuju OK Olimpik.

Nedjelja je rezervirana za odbojku, odbojkašice Zadra II i Donata igraju 5. kolo 1. B lige, u 10:00 sati igra se susret OK Donat – ŽOK Šibenik, u 14:30 sati OK Zadar II – ŽOK Trogir. U 16:30 je na rasporedu utakmica 5. kola 1.A odbojkaške lige za seniore u kojoj se susreću OK Zadar i OK Trnje. Sve utakmice igraju se u pomoćnoj dvorani broj 4.