SPORTSKI VIKEND NA VIŠNJIKU Plivanje, odbojka, vaterpolo, košarka…

Ovaj sportski vikend na Višnjiku otvaraju plivači, naime, na Zatvorenom bazenskom plivalištu u subotu, 27. veljače održava se županijsko natjecanje u plivanju čiji organizator je PK Zadar, natjecanje počinje u 8.00 sati. Na bazenu plivališta, također u subotu, odigrati će se i vaterpolo utakmica 3. kola 1.B lige u kojoj će vaterpolisti Zadra ugostiti momčad Bellevue iz Dubrovnika. Susret počinje u 19.00 sati.
Što se tiče sportskih događanja u Dvorani Krešimira Ćosića, u subotu u 10.00 sati na rasporedu je košarkaška utakmica županijske lige mlađih kadeta u kojoj se susreću KK ABC i KK Sonik Puntamika, utakmica će se odigrati u pomoćnoj dvorani broj 2.
U 16.00 sati, u dvorani broj 4, održati će se susret 9. kola 1. A nacionalne odbojkaške lige za seniorke u kojoj OK Zadar dočekuje OK Đakovo. Iste protivnice će sutradan, u nedjelju, odigrati i susret 10. kola, također u 16.00 sati u dvorani broj 4.
Pomoćna dvorana broj 3 je u subotu u 17 sati i 30 minuta rezervirana za košarkašku utakmicu županijske lige kadeta između KK Zadar i KK Voštarnica.
U 18.00 sati na rasporedu je susret 9. kola 1. A odbojkaške lige za seniore u kojem OK Zadar igra protiv MOK Čazma, susret će se odigrati u dvorani broj 4.
Za nedjelju je rezerviran termin u 20 sati i 30 minuta, u pomoćnoj dvorani broj 3, a na rasporedu je utakmica 18. kola A2 muške košarkaške lige jug u kojoj se susreću KK Jazine Arbanasi i KK Trogir.