SPORTSKI VIKEND NA VIŠNJIKU Susreti Maraska lige, županijske lige kadeta, odbojka… SPORTSKI VIKEND NA VIŠNJIKU Susreti Maraska lige, županijske lige kadeta, odbojka…
Nakon održane završnice Kupa Krešimira Ćosića pred nama je još jedan sportski vikend na Višnjiku, a sve utakmice su ovog puta na rasporedu u... SPORTSKI VIKEND NA VIŠNJIKU Susreti Maraska lige, županijske lige kadeta, odbojka…

Nakon održane završnice Kupa Krešimira Ćosića pred nama je još jedan sportski vikend na Višnjiku, a sve utakmice su ovog puta na rasporedu u subotu 20. veljače.
Tako će se u pomoćnoj dvorani broj 3 od 9.00 do 13.00 sati održati susreti Maraska lige, riječ je o internoj ligi polaznika škole košarke Zadar. S početkom u 9 sati i 20 minuta na rasporedu je utakmica županijske lige najmlađih kadeta u kojoj će se susresti KK ABC i KK Pakoštane, utakmica se igra u pomoćnoj dvorani broj 2.
Pomoćna dvorana broj 4 rezervirana je za utakmicu županijske lige kadeta u kojoj se ovaj vikend susreću KK Jazine Arbanasi i KK Zadar. Susret počinje u 9 sati i 30 minuta.
U subotu, s početkom u 17.00 sati, na rasporedu je i utakmica 8. kola drugog dijela natjecanja 1.A odbojkaške lige za seniorke u kojoj ekipa OK Zadar dočekuje HAOK Rijeka CO. Susret će se odigrati u pomoćnoj dvorani broj 4.