SRAMOTA Longin zvao medije da ga slikaju pri obilasku djece koju je otac bacio SRAMOTA Longin zvao medije da ga slikaju pri obilasku djece koju je otac bacio
Strašan događaj koji se dogodio jutros na Pagu, kada je otac bacio četvero male djece s balkona, zadarski župan Božidar Longin odlučio je iskoristiti... SRAMOTA Longin zvao medije da ga slikaju pri obilasku djece koju je otac bacio

Strašan događaj koji se dogodio jutros na Pagu, kada je otac bacio četvero male djece s balkona, zadarski župan Božidar Longin odlučio je iskoristiti za osobnu političku promidžbu.

Zaputio se u Opću bolnicu Zadar, te o tome obavijestio medije, da dođu ako žele uzeti njegovu izjavu o tome.

Neki novinari su se i odazvali njegovom pozivu, pa im je ispred bolnice rekao kako je bio kod djece i iznio u kakvom stanju se nalaze.

Žalosno je i sramotno da župan na ovakav način pokušava skupljati političke poene. Najmanje što toj djeci treba je da im se po sobama guraju političari.

Da je župan Longin samo htio biti brižan, onda ne bi zvao medije da ga slikaju ispred bolnice niti se gurao u dječje sobe, nego bi nazivao ravnatelja bolnice i pitao može li što učiniti.

Za RTL je tako župan izjavio slijedeće:

“Obišli smo svo četvero djece. Dvoje je stabilno. Curica od 7 godina je u najgorem stanju, starija je stabilnije. Došla je majka iz Paga, upravo je unutra”, kazao je Longin.

 • polupani loncici

  28. veljače 2019. #1 Author

  ? Tko je ovdje lud. Sami ste napisali da je rečeno ako želite dobiti izjavu, kakvo naslikavanje.. opet su svi mediji uzeli izjavu od župana, znači da postoji i medijski i javni interes za tim

  Odgovori

  • Neno

   1. ožujka 2019. #2 Author

   Naravno da će lešinari od novinara doći. To ne znači da je moralno od župana da se gura u dječju sobu gdje leže bolesna, polomljena, krvava, uplašena i jadna djeca, da ih ometa, plaši i stvara im nelagodu, te da se onda hvali novinarima da je bio unutra. Sram ga može biti. Jeftino skupljanje političkih poena.

 • Anonimno

  1. ožujka 2019. #3 Author

  Ma to su ga loše posavjetovali glasnogovornici Ante Župan i Vlatka Vučić Marasović, a on naivac željan svoje slike u medijima poslušao. Pa me baš zanima da, ne daj Bože, djecu vam u Zagrebu zgazi auto, bi li bili sretni da Bandić zove novinare i da im se gura po sobi??? Da li bi rekli to je ok, opravdano i potrebno?

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.